bugün
- orjinalinden iyi coverlar2
- aşk acısı çekiyorum sözlük9
- the blair witch project2
- nickten isim tahmini yapmak10
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler2
- zorunlu eğitim9
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- sözlüğün boşalması3
- guinness birası4
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- haramidere de haramilik yapmak5
- batıl inançlar7
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- sinem dedetaş11
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi2
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak3
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- muşlettin amca3
- büyük filmlerden büyük replikler3
- kilolu olmak5
- mazot fiyatlarının suçlusu2
- mason greenwood11
- yürüyen bok4
- çerçeve yasa7
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- kedin mi var derdin var4
- ev ödevi2
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- renault 9 broadway12
- aşağı saksonya2
- zall adlı yazar4
- ispanya6
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- almanya4
- erdogan'a suikast timi itirafı8
görsel
zannedersem sadece türkiye'de görülür.
konyad'a öldürülen bir kadın var. Neşet güneş tarafından öldürülmüş. fakat olayın feci tarafı kasten adam öldürmeye teşebbüsten dolayı 8 yıldır içerde yatan adamın izinli olarak hapisten çıkabilmesi. buna izin veren devlet bu kadının katilidir.
katiller tecevüzcüler içerde durmuyor. adam öldüren kişiler birkaç sene yatıp çıkıyor. bunu gören ve kaybedecek bir şeyi olmayan yavşaklarda hemen bellerine bir silah, bıçak ya da ne bulurlarsa takıp sokakta terör estiriyorlar.
bakın arkadaşlar bu ülkede artık sınırız ve süresiz bir af var. her şey ama her şey devlet tarafından affediliyor.
mesela bir adamın oğlu öldürüldükten sonra, yargılama süreci 3 sene sürüyor ve akabinde katil serbest kalıyorsa o baba için oğlunu öldüren şerefsizi öldürmek bir kısas değil bir farz olmuştur. zira devlet en önemli işi olan adaleti sağlayamıyorsa, artık insanlar kendi adaletini bulmak zorundadır.
madem ki devlet adaleti tesis edemiyor artık, ben bu ülkede sadat gibi paralı askerlerin sivillerin de işlerini çözmesini istiyorum. açıkçası online kiralık katil hizmetleri istiyorum.
yazıktır günahtır. bu nereye kadar gidecek.
merak ediyorum bu işlerin çözülebilmesi için illa da bir devlet büyüğünün oğlu yada kızı mı vahşice öldürülmek zorunda ? başka türlü bu vatandaşın hakkı devlet tarafından korunmayacak mı ?
ülkede en büyük eksiklik adalettir. adalet istiyoruz.
https://galeri14.uludagso...nle-cikmasi_2330564_m.jpg
şu tipe bakın aq. şu tipteki bir adamı salmak nedir aq.
zannedersem sadece türkiye'de görülür.
konyad'a öldürülen bir kadın var. Neşet güneş tarafından öldürülmüş. fakat olayın feci tarafı kasten adam öldürmeye teşebbüsten dolayı 8 yıldır içerde yatan adamın izinli olarak hapisten çıkabilmesi. buna izin veren devlet bu kadının katilidir.
katiller tecevüzcüler içerde durmuyor. adam öldüren kişiler birkaç sene yatıp çıkıyor. bunu gören ve kaybedecek bir şeyi olmayan yavşaklarda hemen bellerine bir silah, bıçak ya da ne bulurlarsa takıp sokakta terör estiriyorlar.
bakın arkadaşlar bu ülkede artık sınırız ve süresiz bir af var. her şey ama her şey devlet tarafından affediliyor.
mesela bir adamın oğlu öldürüldükten sonra, yargılama süreci 3 sene sürüyor ve akabinde katil serbest kalıyorsa o baba için oğlunu öldüren şerefsizi öldürmek bir kısas değil bir farz olmuştur. zira devlet en önemli işi olan adaleti sağlayamıyorsa, artık insanlar kendi adaletini bulmak zorundadır.
madem ki devlet adaleti tesis edemiyor artık, ben bu ülkede sadat gibi paralı askerlerin sivillerin de işlerini çözmesini istiyorum. açıkçası online kiralık katil hizmetleri istiyorum.
yazıktır günahtır. bu nereye kadar gidecek.
merak ediyorum bu işlerin çözülebilmesi için illa da bir devlet büyüğünün oğlu yada kızı mı vahşice öldürülmek zorunda ? başka türlü bu vatandaşın hakkı devlet tarafından korunmayacak mı ?
ülkede en büyük eksiklik adalettir. adalet istiyoruz.
https://galeri14.uludagso...nle-cikmasi_2330564_m.jpg
şu tipe bakın aq. şu tipteki bir adamı salmak nedir aq.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar