bugün

akrep burcu erkeği

eğer aşıksa allahına kadar severler, dünyadaki tek kadın sevgilisidir onun için. zaman zaman içine kuşku düşse de görmezden gelir. aşık olduğu kişiye güveni tamdır ta ki aldatıldığını anlayana kadar. sevgilisinin en yakın arkadaşım diye bahsettiği kişiyle de eş zamanlı birlikte olduğunu anlayana kadar.

telefonda başından aşağı kaynar sular dökülmüştür, içi yanıyordur. ensesinden kuyruk sokumuna kadar bir soğuma ve uyuşukluk hissi vardır. hemen neler hissettiğini saklar ve sorduğu ilk soru "hiç onu öptükten sonra gelip beni de öptün mü?" olur. evet cevabını alır. yıkılır ama belli etmez. birazdan seni arayacağım der ve telefonu kapatır. telefonda ağlayamamıştır dolu dolu ağlar.

"ben bu kadar kendimi adamışken bunu hak edecek ne yaptım?" diye sorar kendi kendine. cevap bulamamıştır.
"evet bunları hak etmedim." der ve bunun farkına vardıktan sonra taarruz planını kurar. çok değil 5 dakikasını alır. hemen telefona sarılır ve en yumuşak ses tonuyla "yıktın beni ama sana o kadar aşığım ki seni terkedemem. yalnız şartlarım var. bir daha bana yalan söylemeyeceksin ve bir daha asla beni aldatmayacaksın" gibi laflar eder. amacı içindeki o büyük, dünyalara sığmayacak aşkın on dakika önce bir saniyede bittiğini çaktırmamaktır. tabii ki karşısındaki onun ikna kabiliyetiyle ve rol yapabilme potansiyeliyle bu numarayı yer. ondan sonraki üç ay olabilecek en iyi sevgiliyi oynar. evine - iş yerine sürpriz çiçekler gönderir. hatalarını hoş görür ve karakteri gereği karşısındakini çok iyi analiz ettiğinden onun hoşuna gidecek her şeyi yapar. o an sevgilisi için mükemmel bir eştir ve karşısındaki ona deliler gibi aşıktır. bu rol süreci karşısındakinin hislerini ve aşkını maksimuma çıkarana kadar devam eder.

o sıralarda cep telefonu henüz yaygın değildir. sevgilisi kendisinin doğum gününde kendisiyle buluşmak için beşiktaş iskelesine gider. yaklaşık 4 saat kadar bekler. ama akrep burcu erkeği evinde, ev telefonunun prizini çekmiş halde akşamı beklemektedir. akşam olur prizi tekrar takar. beş dakika içerisinde telefon çalar ve sevgilisi inanılmaz soğuk bir ses tonuyla karşılaşır. akrep ona ilişkinin bittiğini kendi doğum gününde söyler. kız eşekten düşmüş karpuza döner. ne olduğunu anlayamamıştır. (vakt-i zamanında akrep ona tüm içtenliğiyle şiirler yazmıştır ve hatun kişi bu şiirleri çok sevmektedir) akrep erkeği soğuk ses tonuyla ilişkinin bitme sebebinin "artık sana o şiirleri yazarken hissettiğim şeyleri hissetmiyorum" diyerek açıklar. sonra da telefonu kapatır ama vicdanına yenik düşerek arkadaş kalmayı fakat bir daha buluşmamayı kabul eder. sanıldığının aksine mutlu olmamıştır. sadece yapması gerekeni yapmıştır ekseriyetle mutsuzdur ve içi içini yemektedir.

hatun psikolojik tedavi görmeye başlar ve abuk sabuk insanlarla arkadaşlıklar kurar. hatta uyuşturucuya başlar ama akrep erkeği onu bu illetten kurtarmak için bir şey yapmaz. sadece sözlü ikazlarda bulunur. sonra diyalog yavaş yavaş kopar.

aradan on sene geçer ama akrep erkeği kendine yapılanı unutmamıştır ve sözlük sayfalarına bunları yazar..

Based On A True Story

Arzu Film Sundu...
© copyright 2005 - 2026