bugün

wogtah

Bu nicki çok severdim. Bu nick ile sözlükte daha da çok sevilirdim. Entry'lerim daha uzundu. Yasakçının birine denk geldik işte. Biraz zırvaladı. Ben de onur kırıcı entrylerine daha fazla dayanamayıp özelden yazdığı bir şeyi nickaltında belirterekten uzun bir yazı yazdım. Silik yememin esas nedeninin bu olduğunu düşünüyorum.

Aslında bu nicki de rastgele bulmuştum. Bu nickle yazdığım entry'ler daha uzundu. Çünkü daha çok bir samimiyet vardı. Artı oylarla bunun karşılığını daha rahat alabiliyor, sözlüğü toksik olmaktan bir nebze kurtardığımı düşünüyordum. Yazınca da haliyle mutlu oluyordum. Silik yedikten sonra pek yazasım da kalmadı. Silik yediğimin ertesi gün hesap açtım, 3 gün sonra da tekrar yazar oldum. Burdan otopsiraporlari nick'li yazar arkadaşıma çok teşekkür ederim. Onun açık oyları sayesinde karmam bir gecede 95 puan artmıştı. O olmasa karmam bir -15'lerden falan başlardı. Çünkü ilk günlerde seri eksi almıştım ve pek yazasım da kalmamıştı. Sonradan gitti tabi seri eksiciler. Şu an eskisi kadar olmasa da hâla yazasım var.

Seviyorum bu ortamı amk. Burda normal hayatımdan on kat daha rahatım. Her fikrimi ve hayatımdaki her gerçeği açık açık belirtemesem de, en azından bir sürü dost kazandım ve farklı insanlar tanıdım. Hiçbir mecrada böyle bı duygu yaşamamıştım. Keşke bu sözlük, ilk zamanlarındaki gibi dopdolu olsa, sol frame sürekli aksa. O zaman daha çok dost kazanacağına eminim. Deist olduğumu ciddi ciddi söyleyebildiğim ilk sosyal mecra burasıdır.

inşallah, uzun olsa da bir şeyler anlatabilmişimdir.