bugün

kozmik oda

son yıllarda ülkemizin başına gelen felaketlerin, ülkemizin uluslararası arenada yalnızlaşmasının ve çokça cephede savaşmasının temelinde yatan şey, brilerinin fetö'ye ne istediyseler vermesidir.

işte kozmik odaya giriliş ve de türkiye'nin kozmik bilgilerinin fetö eliyle başkalarına geçişi de türkiye'nin son dönemde başına gelen felaketlerin en önemli sebebidir...

kozmik odada ne vardı, neler ele geçirildi ve ne oldu???

kozmik oda, ülkemizin olası bir savaş ve işgali halinde direniş ve örgütlenme yapacak personel bilgilerinin, savaş ve işgale direniş planlarının, gizli cephane depolarının, harekat planlarının ve pek çok kripto bilgilerinin saklandığı merkezdir.

ve biliyorsunuz ki ağlak bülent arınç'ın talebi ve akp'nin ne istedilerse vermesiyle fethullahçı götveren savcılar ve polisler türkiye cumhuriyeti'nin kozmik odasına girmiş, 85 yıldır yapılan bütün gizli planları ve esame listesini ele geçirmiş ve bunları bağlantısı olduğu efendileriyle paylaşmışlardı...

kozmik oda'ya girilmesinin ardından ortaya çıkan ilk şok dalgasının neticelerini eski genelkurmay başkanımız ilker başbuğ şöyle paylaşmıştı;
"kozmik odaya girildikten sonra yurtdışında yabancı servis ve terör örgütlerine yerleştirdiğimiz 813 kişi tasfiye edildi, çoğu şehit edildi..."

tam 813 vatan evladı...
tam 813 can...
akp'nin fethullahçı piçlere ne istediyse vermesi sebebiyle şehit olmuş, açığa çıkmıştı...

*************************
not: kozmik odaya girilmesi ve 813 şehit;
https://www.aydinlik.com....ose-yazilari-haziran-2018
***************************

tam 125 milyon sayfa belge yabancıların eline geçti.

bunun neticesinde seferberlik tetkik kurulu ve seferberlik tetkik kurulunun 16 şehirde bulunan bölge merkezleri kapatıldı. (yaş kararıyla)

seferberlik tetkik kurulu bünyesinde olası bir işgalde kuvayi milliye hareketini başlatacak, örgütleyecek 100 bin sivil vatanseverin isim ve adres bilgileri düşmanın eline geçti...

bitmedi...

bakın kozmik odadan sızan bilgiler ile başka neler oldu...

egemen harekat planı...

türkiye'nin en gizli belgelerinden biri.
olası bir türk-yunan savaşının senaryosu olan egeman harekat planı tam 11 senede hazırlanmıştı.
her ayrıntı, her bir adım türk silahlı kuvvetlerinin şerefli, namuslu ve vatansever subayları tarafından ilmek ilmek işlenmişti.
ve o gün kozmik odadan çalınanlar arasında egemen harekat planı da vardı.
bu planın detaylarını fethullahçı piç mehmet baransu günlerce taraf gazetesinde yazmıştı.
görsel

sadece taraf gazetesinde yazılmadı.
cia'ya, mi6'ya, bnd'ye ve de yunanistan'a da sızdırıldı.

yunanistan'a sızdırılan egemen harekat planı yunan tv'lerinde anlatıldı.
düşman yunanistan bile hazırlanan bu planın kusursuzluğuna hayran kalmış ve kendilerine bunu sızdıran fetö ve akp'ye müteşekkir olmuştu...

kozmik odadan sızdırılan bu belgeler sayesinde yunanistan türkiye'ye karşı zayıf olan noktalarını hızla güçlendirdi.
son 3-4 senede yunanistan'ın ne çeşit silah ve savunma sistemlerini aldığını incelerseniz kozmik odadan sızdırılan belgelere -abd'nin müsade ettiği kadarına- sahip olduklarını anlayabilirsiniz.

ayrıca geçtiğimiz yaz ortaya çıkan ve kamuoyunda çokça tartışılan yunanistan'ın türkiye sınırında bir abd üssü oluşturulması, türkiye'nin rumeli sınırlarının abd askerleri tarafından abluka altına alınması da egemen harekat planının sızdırılmasının somut bir ürünüdür.
görsel

kozmik odadan çalınan belgeler ile abd, türkiye'nin nato'dan bağımsız tek ordusu olan ege ordusu envanterine de sahip olmuş, ege ordusunun harekat planlarını da ele geçirmiştir.

öyle ya, 1950'lerden beri bize karşı geniş çaplı savunma önlemleri almayan yunanistan ve amerika, ne oldu da son birkaç yıldır türkiye'yi tehdit olarak gördü ve üsler kurarak türkiye'ye karşı aktif savunma pozisyonu aldılar?

kozmik oda'ya girilmesi, türkiye'nin kripto bilgilerinin deşifre olması işte bugün dünyadaki yalnızlığımızın temel sebebidir.
dünyada hiçbir devlet yoktur ki, sadece kendine özel bilgilerini ardına kadar açsın ve bunun başkalarının eline geçmesine imkan tanısın.

sanırım dünyada bunun tek örneği biziz.

o halde, doğu akdeniz'de, azerbaycan'da, suriye'de, libya'da ve her alanda olan yalnızlığımızdan şikayet etme lüksümüz yok.

hele akp'nin, tayyip erdoğan'ın ona buna gider yapıp eyy demesi lüksü hiç yok.
fetö'ye kozmik odanın kapılarını açıp ne istediyse verenler işte bugünlerin müsebbibidir ve onların her türlü şikayetlerine bizlerin kulakları tıkalıdır vesselam...

bütün bunları bu kadar uzun uzadıya yazdım.
çünkü birkaç gün önce bir haber okudum.

kozmik oda kumpas davası'nda karar verilmişti.

mahkeme, 28 sanığa, ‘terör örgütü üyeliği’ suçundan 2 yıl 1 aydan 10 yıla kadar değişen yıllarda hapis cezası vermiş. geri kalan 54 sanık ise beraat etmiş...

kaynak: https://odatv4.com/kozmik...nda-karar-16102002_m.html

"beraat"???

verilen bunca şehit, çalınan planlarımız, deşifre edilen kozmik belgelerimiz sonrası maksimum 10 yıl hapis ki bunun da 2/3'ünü yatıyorsunuz ve kalanına da beraat öyle mi?

kozmik odayı açmak nasıl vatana ihanetse, kozmik belgeleri sızdıranların beraat etmesi de aynı şekilde vatana ihanettir.

bir bedeli olacaktır muhakkak günü gelince.

yazdık...not ettik bir kenara...