bugün

zehir

diger yazarlari kullanarak sazancilik oynamak en buyuk suclardandir !

bahanesi ile 10 gün caylak olmu$ e$siz bünyedir.

evet sucu büyük, en büyük suc onun yaptiği ! irklara küfür etti, vatani bölen entryler girdi, pkk sempatizanliği yapti, yazarlarin analarina bacilarina küfür etti zehir !

kürtlere sözlükte acik acik küfür edenler suc büyük suc olmuyor, onu gectim suc bile olmuyor ve bu boku yiyen yazar catir cutur yaziyor , ama ironik bir entry girildikten sonra arkasindan oltaya atilan sazanlar yüzünden ironi yapan yazar ' en büyük suc ' mazereti ile caylak ediliyor 10 gün.

(bkz: gül gül öldük)

bunu yapan moderatör'un kim oldugunu kendisi gayet iyi biliyor ve ara$tirmasi akabinde tüm oklar tahmin ettiği moderatörü gösteriyor.

sanirim daha öncesinde zehir ile ilgili unutamayacaği bir yara mavzu bahis olmali ki böyle mantiksiz mantiksiz, mirc kanallarindan birinin yöneticisiymi$ gibi hareketi yapti..

daha mantikli sebebler ile gelseydin ey salc.. ay pardon moderatör !

edit: düzeltildi.
© copyright 2005 - 2026