bugün
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i15
- gocu28
- çomar sürüsü3
- s'i l v'e r m'i s t35
- yazarların benzedikleri ünlüler5
- al sözlükteki bütün amlar senin olsun3
- mavi kart2
- galatasaray'ın sporting maçı kamp kadrosu2
- nasıl birisiniz7
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir10
- sürekli geçmişe dönmek isteyen insan5
- kuşburnu marmelatı3
- doğru kişiyle yanlış zamanda karşılaşmak6
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz2
- al bundy2
- enayimiknatisii34
- muslettin amca10
- dün fetöcu olanlar bugün bize fetöcü diyor2
- bugünkü halinden memnun olan insan3
- her gördüğü yeşillikte mangal yakan insan2
- true koş2
- bir anda gelen temizlik perileri2
- lan birak ayak yapmayi2
- uzungöl2
- modern dünyanın en büyük sorunu2
- yazarlar 70 lerde yaşasaydı nasıl görünürdü3
- kızılcık marmelatı2
- her şeyi hatırlayan insan4
- makarna ve kömüre oy satan insan2
- gelecek seçimlerde akepenin beklentisi2
- tuvalette nasıl görünürdün trendi2
- fenerbahçe14
- serhat kılıç24
- ansızın gelen benim burada ne işim var hissi3
- anın görüntüsü24
- sürekli gelen trollerle uğraşmamız4
- yörük kızı15
- davar tereyağı4
- bazı insanların sizi değiştirmesi4
- uludağ sözlük size ne kattı23
- kız düşürmenin kısa yolu15
- yeralti edebiyatcisi2
- ben bu yazıyı seri eksicime yazdım4
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- pum pum çorbası7
- mercimek çorbası içen kadın14
- tusubasanın türkiye maçında attığı gol2
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- fusya semsiyeli yabanci26
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür8
taner yenidogan isimli bir zat-ı muhteremin ilkokul düzeyindeki anlatımıyla mail kutularında vücut bulmuş mektubu diyelim. ve sözümona çok çok atatürkçülerin yeni marşı olmuş name.
can dündar ata'nın kendi iç sesini kendince volümlendirerek, tekniği fena olmayan bir film çekti. o kendi sakızlığında dilediğince sündürdü diyelim fikrini zikrini.
tepkiler geldi, açıkoturumlar yapıldı. biri de çıktı ajite mantıklı bir şeyler çızıktırdı buna.
durup da duruma dışardan bir gözle bakınca. "atatürk hepimizin alt karakteri olmuş" diyorum. istediğimiz gibi konuşturuyoruz adamı. sonuna da karizmatik imzasını çakarak şizofrenimize alet ediyoruz onu. ki şizoda ana karakter bilmez yaptığını alt karakter farkındadır ama olanın bitenin. şimdi onların tarzı gibi olacak ama "yattığı yerden mozaleye ya kafasını vuruyor ata ya da göbeği tuta tuta gülüyor acziyetimize"
filmi bizzat gördüm ve çok da beğenmedim. zamanlaması cidden kötüydü; kimilerinin ağzına bir parmak bal çalıp yağla çok güzel gider deyip ekmeğe sürüldü belki de bilemiyorum. ama yani "karanlıktan korkuyor demişsin çocuk evet korkarım onların karanlığından" gibi ucuz bir tabir de hiç saygı uyandıran bir argüman değil gözümde.
o sahnede ata yerilmek istenmemişti naçizane fikrimce. o kadar parasız günler geçiriyordu ki o zamanlar mum alacak para bile yoktu gibisinden bir anlatım vardı. ama isteyen yine çekti ucundan bucağından kendi rüküş laflarıyla "ne diyon lan sen" geyiği çevirdi.
ayrıca bu kadar köklü değişiklikleri halka kabulettirmek belli bir diktatörlüğü gerektirirdi ve salt kötü karakterlik bir özellik değildir bu, bu kadar abartılacak.
asıl sana yazık çocuk!!! *
ilkokulda öğrendiklerini ezberleyip yasa bellediğin için.
özgün düşünemeyip başkasının ağzıyla beni konuşturduğun için.
o günlere empati kuraamayıp ztarfukslarda kayfeni yudumlayıp vatanı kurtardığını sandığın için asıl sana yazık!
siroz olası geliyor insanın...
can dündar ata'nın kendi iç sesini kendince volümlendirerek, tekniği fena olmayan bir film çekti. o kendi sakızlığında dilediğince sündürdü diyelim fikrini zikrini.
tepkiler geldi, açıkoturumlar yapıldı. biri de çıktı ajite mantıklı bir şeyler çızıktırdı buna.
durup da duruma dışardan bir gözle bakınca. "atatürk hepimizin alt karakteri olmuş" diyorum. istediğimiz gibi konuşturuyoruz adamı. sonuna da karizmatik imzasını çakarak şizofrenimize alet ediyoruz onu. ki şizoda ana karakter bilmez yaptığını alt karakter farkındadır ama olanın bitenin. şimdi onların tarzı gibi olacak ama "yattığı yerden mozaleye ya kafasını vuruyor ata ya da göbeği tuta tuta gülüyor acziyetimize"
filmi bizzat gördüm ve çok da beğenmedim. zamanlaması cidden kötüydü; kimilerinin ağzına bir parmak bal çalıp yağla çok güzel gider deyip ekmeğe sürüldü belki de bilemiyorum. ama yani "karanlıktan korkuyor demişsin çocuk evet korkarım onların karanlığından" gibi ucuz bir tabir de hiç saygı uyandıran bir argüman değil gözümde.
o sahnede ata yerilmek istenmemişti naçizane fikrimce. o kadar parasız günler geçiriyordu ki o zamanlar mum alacak para bile yoktu gibisinden bir anlatım vardı. ama isteyen yine çekti ucundan bucağından kendi rüküş laflarıyla "ne diyon lan sen" geyiği çevirdi.
ayrıca bu kadar köklü değişiklikleri halka kabulettirmek belli bir diktatörlüğü gerektirirdi ve salt kötü karakterlik bir özellik değildir bu, bu kadar abartılacak.
asıl sana yazık çocuk!!! *
ilkokulda öğrendiklerini ezberleyip yasa bellediğin için.
özgün düşünemeyip başkasının ağzıyla beni konuşturduğun için.
o günlere empati kuraamayıp ztarfukslarda kayfeni yudumlayıp vatanı kurtardığını sandığın için asıl sana yazık!
siroz olası geliyor insanın...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar