bugün

seçim

onların güzel giyimleri ve havalı saçları var. ayakakbıları bile aynalı sanki. benimse yürürken canımı acıtan bir çift ayakkabım var. yedeği yok. pantolonum desen 2 tane. 5 tanede mintanım var yalan olmasın ama 2'si dar geliyor. zaten ezelden beri iriyimdir. en zayıf halimde bile 2x giyiyorum malum omuzlar geniş. benim omuzum, onların mezhebi geniş.

ben seni sevdiysem, benimsindir. başkası ile paylaşmam. bakıyorum da sevgililere, adamın sevdiği kız başkasının koluna giriyor ulu orta. bu ne cesaret? aynısını sende yapıyorsundur -bilmiyorum- . keşke yapmasan. zaten yapmasan yanımda olurdun.

ne bileyim onlar janjanlı içkiler içerler partilerde, bense rakıdan şaşmam. bulduğumda da 4 duble içerim, üstü kalır. tekilalara limon doğruyorlar. bense rakı şişesini saygıyla açıp dolduruyorum kadehlerini büyüklerimin. muhabbet dinliyorum. zaten 4 dubleden sonra bende konuşmaya başlıyorum. onların konuşmak için sarhoş olmalarına gerek yok, gitsen yanına anlatırlar zaten hayatlarını, nerden geldiklerini, nereye gittiklerini. benimse kilidim zor açılıyor.

onların sana gelip, seninle olmak için konuşacak kadar cesareti vardır - gelen olmuştur- benimse, gözümü açacak halim yok korkudan. seni görünce titriyorum. korkudan diyorum kendi kendime, alıştım bu yalanları söylemeye. dur.. bir dakika, dürüst olayım. korkmuyorum esasında seninle konuşmaktan olmaktan falan. biraz kaygılarım var. şimdi seninle bir gönül işine başlasak karşılıklı nefret edersin benden. boğarım seni kıskançlıklarımla. böyle en azından benden kaçmıyorsun. lan yoksa, bu da mı yalan?

doğruyu bilmiyorum, onlar kesin biliyordur. keşke doğru ne bilsem, bilsem de kendimle paylaşsam ilk baş. ne yaptıysan bana, başaramıyorum - neyi başşaramıyon amınagoyum-