bugün

28gündür çözülemeyen turkcell superonline rezaleti

öncelikle merhaba,bu başlığı açma sebebim benim başıma gelenlerin başka insanların başına gelmemesi ve bir nebzede olsa sesimi duyurabilmek çünkü değişik bir çok platformda denedim ama başaramadım.
yaklaşık 1 ay önce işyerime turkcell superonline saha elemanı 2 şahıs geldi.
hatlarla ilgili bilgi vermek istediklerini söylediler.ben de insani bir davranış göstererek çoğu kişinin kapıdan kovduğu bu arkadaşları buyur ettim.
bu arada işyerimde 1 sabit hat kullanıyorum ve internetsiz.
bana kullandığım hatta çok para ödediğimi hattımı süperonline taşıyabileceklerini ve ek olarak limitsiz internet vereceklerini ve sadece 20 tl civarında ekstra bir konuşma paketi ücreti ödeyeceğimi söylediler yani internet ücreti bana 20 tlye mal olacaktı.
uygun gördüm ve kabul ettim.
1 hafta sonra süperonline internet kurulumu için geldiler ve internet bağlantısını yaptılar gelen arkadaş 2-3 gün içinde telefonumun açılacağını söyledi.3.günün sonunda açılmadığı için aradım ve şok oldum.bana yalın internet aboneliği yapıldığını ve telefon talebim olmadığını söylediler.böyle bir saçmalık olabilir mi? ben bu şekilde internet düşünsem pek ala turk telekomdan alabilirdim bu hizmeti.hemen müşteri hizmetleri kanalından şikeyet kaydı oluşturdum tarih 03/10/2019.akabinde defalarca bana bu işlemi yapan saha elemanını aramama rağmen açmadı.1 hafta sonra anca cevap aldım o arkadaş benim gibi bir çok insana yalan yanlış işlemler yaparak mağdur etmiş sırf kotasını doldurabilmek için ve işten ayrılmış.28 gündür işyerimde telefonum çalışmıyor.ticari kayıp yaşıyorum ve 28 gündür müşteri hizmetleri papağan gibi aynı şeyleri söylüyor aciliyetini bildirdik!
turkcell ceo suna kadar sosyal medyadan yazmama rağmen bir cevap alamadım. belki 50 defa 50 farklı temsilciyle görüşmeme rağmen sonuç alamadım.ne yapacağımı bilmiyorum. sizden ricam başlık yukarda kalırsa belki sorunum çözülür, ekşide üyeliği olan varsa oradan da sesimi duyurmam için yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler saygılar...