bugün
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri6
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı15
- izmirde bok kokusunun kaybolması9
- kasımpaşa gs den puan alsın eşek gibi anırırım3
- cuma akşam eve girip pazartesi sabaha dek çıkmamak3
- sneijderın kaşar karısının nafaka talebinin reddi7
- bir sözlük hanımı dmye nasıl davet edilir7
- ürdün6
- 9 ekim 2026 montella'nın gönderilmesi2
- hilafetin türklere faydası18
- fusya şemsiyeli ve hipopotam9
- futbol10
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- filistin5
- aykolik'in size istanbul'u gezdirmesi3
- kız sanılan yazarlar11
- şarapçı bey birader2
- ismet gurbuz'e tavsiyeler3
- kibarhergele14
- var olmak için popüler yazarlara sataşma taktiği5
- almanya da yaşayan yazarlar3
- nervioya talip olmak5
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- istanbul'un başına geçseniz ne yaparsınız8
- yumurta turşusu2
- öleceğin günü bilmek4
- kayseri ceosu olan yazarlar4
- mehdi'nin namaz kılmayıp sürekli dolaşması4
- barney stinson2
- istanbul da cirit atmak5
- ismet gürbüz ile almanya da sosisli yemek3
- 2026 2027 süper lig şampiyonu galatasaray2
- çerkezköy kapıkule tren hattı4
- sözlüğün kırbacı10
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi9
- azerbaycan da öğretmenlere başörtüsü yasağı3
- arkadaşlar ben geri gelsem ayıp olur mu4
- george washington7
- çin2
- ak partinin izmiri asla alamayacak olması2
- hangi yazarla çift olursunuz28
- sorusormayin7
- ucan tekme atan hipopotam45
- iki elin doluyken burnun kaşınması3
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak8
- türkiye6
- sözlükte sevap işlemek2
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz12
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- yuvarlak masa şövalyelerinin meeting set etmesi2
Bugüne gördüğüm rüyanın etkisiyle farklı başladım. Biraz daha tatsız biraz daha can sıkıcı biraz daha mutsuz.
Sonra aklıma Mehmet pişkin geldi. Onun videosu. Olay ilk olduğu zamanlar izlememiştim daha sonra izlemiştim. Tuhaf ve zor bir ruh halindeydi izleyenler için. Hatırlayınca tekrar izledim bugün. Ve intihar düşüncesi aklıma geldi.
intihar edecek bir nedeni yoktu, herkes bunu düşünüyordu hakkında. Oysa bazı duygular bazı hisler istediği her şeyi olan birini bu sonuca iter. Bunu herkesin anlamasını bekleyemeyiz. Farklı bir ruh hali bu ancak benzer hisleri görmüş yada biraz deli olanlar anlar o hali.
Ve bilinçli bir intihar. Öncesinde uzun uzun düşünülmüş. Yani bir anda alınan bir karar değil. Bu tehlikeli bir ruh hali, çevresinde kimse anlayamaz.
Bazen benzer hisleri hissediyorum. Tabi farklı yaşam kalitesinde olan hallerini. O bazı duygu ve hislerin kötü tarafı, çözümlerinin olmayışı. Çıkarıp atmadıkça sürükleyeceği sonuç belli.
intihar düşüncesine karşı ve uzak olan ben bile son zamanlarda bu düşünceye kapılıyorum. Çünkü sizi bedenen değil ruhen yoran hasta eden sebepler sizi daha çok yaralar güçsüz hale getirir. Durum bu. Yine de tabi yaşam her an size sürpriz yapmaya açık o sürprizleri beklemeyi tavsiye etmek daha doğru.
Sonra aklıma Mehmet pişkin geldi. Onun videosu. Olay ilk olduğu zamanlar izlememiştim daha sonra izlemiştim. Tuhaf ve zor bir ruh halindeydi izleyenler için. Hatırlayınca tekrar izledim bugün. Ve intihar düşüncesi aklıma geldi.
intihar edecek bir nedeni yoktu, herkes bunu düşünüyordu hakkında. Oysa bazı duygular bazı hisler istediği her şeyi olan birini bu sonuca iter. Bunu herkesin anlamasını bekleyemeyiz. Farklı bir ruh hali bu ancak benzer hisleri görmüş yada biraz deli olanlar anlar o hali.
Ve bilinçli bir intihar. Öncesinde uzun uzun düşünülmüş. Yani bir anda alınan bir karar değil. Bu tehlikeli bir ruh hali, çevresinde kimse anlayamaz.
Bazen benzer hisleri hissediyorum. Tabi farklı yaşam kalitesinde olan hallerini. O bazı duygu ve hislerin kötü tarafı, çözümlerinin olmayışı. Çıkarıp atmadıkça sürükleyeceği sonuç belli.
intihar düşüncesine karşı ve uzak olan ben bile son zamanlarda bu düşünceye kapılıyorum. Çünkü sizi bedenen değil ruhen yoran hasta eden sebepler sizi daha çok yaralar güçsüz hale getirir. Durum bu. Yine de tabi yaşam her an size sürpriz yapmaya açık o sürprizleri beklemeyi tavsiye etmek daha doğru.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar