bugün
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler12
- inanmıyorsanız bari saygı duyun6
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat11
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız20
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek8
- 2026 dünya kupası29
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- aynı anda üç kızla gezmek5
- kant'ın ahlak yasası ve günlük hayat4
- kiraz cicegi kolonyasi44
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- magnum4
- alttaki yazarın gerçek adını tahmin etme4
- en son ne zaman çaylak oldunuz3
- mehmet okuyan12
- messi vs maradona2
- upuzun saçlarını kısacık kestiren kız3
- fazla nüfus başa bela2
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi12
- 10 temmuz 2026 ispanya belçika maçı10
- lise arkadaşları4
- saçlarını kısacık kestirip ilk sigarasını içen kız2
- aşkom diyen erkek4
- yapay zeka ile sohbet ederken duyulan garip his4
- korku filmi hastası insan2
- çirkin kadını güzel gösteren şeyler3
- kim kimin fakesi10
- şems vs mevlana4
- zall'a yazdığım mesaj7
- sözlük arkadaşı3
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri9
- vejetaryen olmak çok sebze mi az et yemek mi2
- kadıköy2
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- natuk baytan4
- anın görüntüsü11
- yaprak yiyen kadın3
- staind3
- sözlükte ciddi konuların konuşulmaması6
- günün şarkısı5
- kadınların koşamaması6
- birader yazarların birader beyler olmaları hedesi3
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler5
- ayna3
- motor3
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması10
- gavurun kızı5
- sözlük kavgaları7
- fas12
ezeli rakibine en kötü döneminde bile 4 gol atarak neden büyük olduğunu göstermiş camiadır. dahası neden galatasaray gibi büyük bir kulübün ezeli rakibi, ebedi dostu olduğunu da göstermiştir. ne yazık ki aynı büyüklüğü taraftarlarının bir kısmı için söylemek çok güç. böyle taraftarlardan bizde de yok mudur? vardır fazlasıyla vardır hem de. ve benim için, gerçek bir galatasaraylı için utançtır.
müthiş bir galibiyettir. tabii ki sevinilecektir. tabiki biz galatasaraylılar sonuna kadar kızdırılacaktır. geyikler, espriler yapılacaktır. bu fenerbahçelilerin en büyük hakkı ve en güzel zevkidir. ama bunu yaparken galatasaray'ı aşağılamak bir anlamda fenerbahçe'nin büyüklüğüne de gölge düşürmek değil midir? madem ki yendiğiniz takım averaj takımıdır, o zaman ne bu heyecan demezler mi adama? derler derler inanın derler. en azından ben derim.
yarın okula gittiğimde tüm fenerli arkadaşlarım 4 yapacaklar elleriyle. bu sefer acıdık 6 atmadık diyecekler, 9 yapardık da süre yetmedi diyecekler. ben kızacağım, onlar gülecek. belki ben ''bizim ligimiz avrupa oğlum'' diyeceğim, onlar da ''avrupa'nın prensine yenildiniz zaten'' diyecekler. ama annelerimiz karışmayacak mesela bu sohbete. ne galatasaray'ın ne de fenerbahçe'nin o şanlı renkleri, o kutlu tarihiyle dalga geçilmeyecek. geçilmediği için, dahası geçilemeyeceği için; galatasaray'ın büyüklüğü tartışılamayacağı için bu 4-1 lik zaferin de büyüklüğü tartışılamayacak.
son söz: tebrikler fenerbahçe. hem galibiyet için hem de bize yakışır büyüklükte bir rakip olduğun için. bizi biz yapan en önemli faktör olduğun için. rövanşta ali sami yen'de görüşürüz fenerbahçe.
müthiş bir galibiyettir. tabii ki sevinilecektir. tabiki biz galatasaraylılar sonuna kadar kızdırılacaktır. geyikler, espriler yapılacaktır. bu fenerbahçelilerin en büyük hakkı ve en güzel zevkidir. ama bunu yaparken galatasaray'ı aşağılamak bir anlamda fenerbahçe'nin büyüklüğüne de gölge düşürmek değil midir? madem ki yendiğiniz takım averaj takımıdır, o zaman ne bu heyecan demezler mi adama? derler derler inanın derler. en azından ben derim.
yarın okula gittiğimde tüm fenerli arkadaşlarım 4 yapacaklar elleriyle. bu sefer acıdık 6 atmadık diyecekler, 9 yapardık da süre yetmedi diyecekler. ben kızacağım, onlar gülecek. belki ben ''bizim ligimiz avrupa oğlum'' diyeceğim, onlar da ''avrupa'nın prensine yenildiniz zaten'' diyecekler. ama annelerimiz karışmayacak mesela bu sohbete. ne galatasaray'ın ne de fenerbahçe'nin o şanlı renkleri, o kutlu tarihiyle dalga geçilmeyecek. geçilmediği için, dahası geçilemeyeceği için; galatasaray'ın büyüklüğü tartışılamayacağı için bu 4-1 lik zaferin de büyüklüğü tartışılamayacak.
son söz: tebrikler fenerbahçe. hem galibiyet için hem de bize yakışır büyüklükte bir rakip olduğun için. bizi biz yapan en önemli faktör olduğun için. rövanşta ali sami yen'de görüşürüz fenerbahçe.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar