bugün

fenerbahçe

ezeli rakibine en kötü döneminde bile 4 gol atarak neden büyük olduğunu göstermiş camiadır. dahası neden galatasaray gibi büyük bir kulübün ezeli rakibi, ebedi dostu olduğunu da göstermiştir. ne yazık ki aynı büyüklüğü taraftarlarının bir kısmı için söylemek çok güç. böyle taraftarlardan bizde de yok mudur? vardır fazlasıyla vardır hem de. ve benim için, gerçek bir galatasaraylı için utançtır.

müthiş bir galibiyettir. tabii ki sevinilecektir. tabiki biz galatasaraylılar sonuna kadar kızdırılacaktır. geyikler, espriler yapılacaktır. bu fenerbahçelilerin en büyük hakkı ve en güzel zevkidir. ama bunu yaparken galatasaray'ı aşağılamak bir anlamda fenerbahçe'nin büyüklüğüne de gölge düşürmek değil midir? madem ki yendiğiniz takım averaj takımıdır, o zaman ne bu heyecan demezler mi adama? derler derler inanın derler. en azından ben derim.

yarın okula gittiğimde tüm fenerli arkadaşlarım 4 yapacaklar elleriyle. bu sefer acıdık 6 atmadık diyecekler, 9 yapardık da süre yetmedi diyecekler. ben kızacağım, onlar gülecek. belki ben ''bizim ligimiz avrupa oğlum'' diyeceğim, onlar da ''avrupa'nın prensine yenildiniz zaten'' diyecekler. ama annelerimiz karışmayacak mesela bu sohbete. ne galatasaray'ın ne de fenerbahçe'nin o şanlı renkleri, o kutlu tarihiyle dalga geçilmeyecek. geçilmediği için, dahası geçilemeyeceği için; galatasaray'ın büyüklüğü tartışılamayacağı için bu 4-1 lik zaferin de büyüklüğü tartışılamayacak.

son söz: tebrikler fenerbahçe. hem galibiyet için hem de bize yakışır büyüklükte bir rakip olduğun için. bizi biz yapan en önemli faktör olduğun için. rövanşta ali sami yen'de görüşürüz fenerbahçe.