bugün

game of thrones

son sezonu memnuniyetsizlik yaratmıştır.

--spoiler--

can sıkan sahne çok.

mesela, jon, herkese sarıldın öptün, o güzelim kurt sana köpek yavrusu gibi bakarken iş yerindeki pek haz etmediğin adamı dışarıda görmüş gibi baş selamı verilip mi geçilir? bi sarıl bi sor benle gelir misin diye. ayıptır.

sonra, e haberiniz vardı ya sizin demirada filolarının cersei'e katıldığından. az bi dikkat edin. bu ne aymazlık. olan canım ejderhaya oldu.

bi de arya geri dönmeyi düşünmüyormuş ya winterfell'e, orada üzüldüm ölecek mi acaba diye. umarım iyi olur canım arya.
sansa'ya da yazık, tek başına kaldı şu hayatta. bence kraliçe o olsun, daenerys'i delirttiler zira. babası gibi yakacak her yeri muhtemelen, sonra da jon da mecbur onu kılıcıyla öldürecek çünkü bi azor ahai meselesi de var. bakalım.

dizi biraz düştü ama hala çok da kötü değil sanki ya.

--spoiler--

--spoiler--

dizinin son bölümünü izledikten sonra gelen spoiler içerikli edit: bence güzel bitti. neden çoğu izleyicisi beğenmedi bilmiyorum, belki de kısmen mutlu bir sonu yakıştıramadılar, tabi bir de işlenip sonuca vardırılamamış olaylar var ama işte hayat gibi. daenerys'e üzüldüm ama jon bırakaydı da kadın tahta bir oturup kalksaydı bence. şart mıydı öldürmek? hiç de değildi. konuşsan ikna olurdu bence, kömürleşmiş çocukları göstersen filan. ejderhaya da hiç kıyamam nasıl da üzüldü canım; tek bir türdeşi yok, annesi de gitti kaldı yapayalnız. demir tahta da bundan böyle nah oturursunuz dedi ve uçup gitti. jon cezasını hak etti yani. onun dışında, sansa'nın kuzeyin kraliçesi olması müthiş bence de en doğrusu o oldu, arya'cığım da tabi ki kendine yaraşanı yapıp yeni maceralara yelken açtı. onlar erdi muradına biz çıkalım spin off'larına.

--spoiler--
güncel Önemli Başlıklar