bugün
- mazotun litresi 90 lira8
- arabeski türkiyede küçük hüsamettin bitirdi3
- yalancı su böreği10
- yeni türkiye yi bir görselle özetle3
- yaprak dökümü ayşe3
- eylülde tatil yapmak4
- türkiye iran savaşı3
- jd vance2
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı3
- kadın ve erkek yazar arasında nesil farkı önmli mi4
- akp türkiyesinden insan manzaraları2
- pkklıların kürdü türk'e karşı kışkırtmaları3
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- geç boşalan erkek4
- kıçın yarısı açıkta bikinilerin berbatlığı2
- kısa ve vurucu yazmak7
- sevmediğiniz yazarı eksiler misiniz4
- sobalarında kuru da meşe yanıyor efem2
- papağan pense2
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- anın görüntüsü18
- aleksey batrakov13
- s'i l v'e r m'i s t22
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- ata demirer dinin mizahı olmaz3
- kedilerin ruh hastası olması5
- pkklıların guneydoğu anadolu'ya kürdistan demesi2
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı9
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- bir ateşe attın beni4
- pkklıların türk bayrağını indirmeye çalışması2
- prednol2
- sarapci koala65
- imf den borç almayı zenginlik sanan malum zihniyet7
- motorine 8 24 tl zam gelmesi13
- habire1221
- mantı13
- abd de trump portreli 1 dolar2
- götten bacaklı erkek4
- kontrol kalemiyle tornavidayı karıştırmak2
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci9
- arabanın camına sıkıştırılmış tornavida2
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu9
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- ellerim bos gonlum hos29
- apo piçtir piç kalacak8
- silver ile evlenecek erkek52
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- gün tabağı6
- filenin sultanları yarı finalde8
vin diesel hayranı olup sinema da göreceklere tavsiye: sakın, aman diyorum yapmayın bunu.
--spoiler--
film, vin diesel profiline uygun gayet cool başlıyor. hatta ne olduğunu anlayamadığınız bazı sahnelerle baya bi* beklentiye giriyorsunuz. klon kaplanlar, yıkıma uğramış sovyet topraklarını görünce kaçık bilim adamları ve doğa ana dünyaya bişi yaptı felan diye umuyoruz. lakin, film hiç bir konuyu çözümlemiyor. yani anlatılabilcek gibi bir şey de değil aslında. hani ''bu niye böyle'' diye sorucak olursanız emin olun işte o sorunun cevabı yok bu filmde. ne var peki?
-childrren of men benzeri yani orjinallik bulundurmayan ve hakkında bir nebze bile fikir sahibi olamayacağınız bir konuya sahip.
-uzay çağına girmiş new york'da taksilerin geçirdiği evrime karşın takip araçlarının hala 2008 model range rover olarak kalması güldürdü. ayrıca aksiyon sahneleri ortalama bir atv aksiyon filmi kadar bile değil.
-blade runner'dan olduğu gibi aşırılmış bir new york tasviri mevcut. gülmemek elde değil. ayrıca eski sovyet toprakları ne kadar cehennem ise usa, o zıtlıkta cennet olarak gösterilmiş. buna gülemedim bile.
işin kötüsü tüm bunların neden bu şekilde olduğunu asla anlatmıyor film.
filmin benim için en hoş yanı dövüş sahnelerinden birinde sepultura'dan dead embryonic cells* çalması oldu. kim nerden nostalji yapmış da koymuş bu parçayı bilemedim. bunu bile bilemedim.
yönetmen Mathieu Kassovitz, orjinali i6i dakika olmasına rağmen filmi, 90 dakikaya makaslayan fox için ne kadar ''herşeyi berbat ettiler'' dese de filmin 161 dakika da bile bişey verebileceğini sanmıyorum.
son olarak başta söylediğim gibi sakın sinemaya gidip izlemeyin bu film kimseyi tatmin edemez. dvd'de izleyecekler için de uncut versiyonunu beklemeleri, en azından konunun anlaşılabilmesi ve sinir stres sahibi olunmaması için doğru tercih olacaktır.
--spoiler--
--spoiler--
film, vin diesel profiline uygun gayet cool başlıyor. hatta ne olduğunu anlayamadığınız bazı sahnelerle baya bi* beklentiye giriyorsunuz. klon kaplanlar, yıkıma uğramış sovyet topraklarını görünce kaçık bilim adamları ve doğa ana dünyaya bişi yaptı felan diye umuyoruz. lakin, film hiç bir konuyu çözümlemiyor. yani anlatılabilcek gibi bir şey de değil aslında. hani ''bu niye böyle'' diye sorucak olursanız emin olun işte o sorunun cevabı yok bu filmde. ne var peki?
-childrren of men benzeri yani orjinallik bulundurmayan ve hakkında bir nebze bile fikir sahibi olamayacağınız bir konuya sahip.
-uzay çağına girmiş new york'da taksilerin geçirdiği evrime karşın takip araçlarının hala 2008 model range rover olarak kalması güldürdü. ayrıca aksiyon sahneleri ortalama bir atv aksiyon filmi kadar bile değil.
-blade runner'dan olduğu gibi aşırılmış bir new york tasviri mevcut. gülmemek elde değil. ayrıca eski sovyet toprakları ne kadar cehennem ise usa, o zıtlıkta cennet olarak gösterilmiş. buna gülemedim bile.
işin kötüsü tüm bunların neden bu şekilde olduğunu asla anlatmıyor film.
filmin benim için en hoş yanı dövüş sahnelerinden birinde sepultura'dan dead embryonic cells* çalması oldu. kim nerden nostalji yapmış da koymuş bu parçayı bilemedim. bunu bile bilemedim.
yönetmen Mathieu Kassovitz, orjinali i6i dakika olmasına rağmen filmi, 90 dakikaya makaslayan fox için ne kadar ''herşeyi berbat ettiler'' dese de filmin 161 dakika da bile bişey verebileceğini sanmıyorum.
son olarak başta söylediğim gibi sakın sinemaya gidip izlemeyin bu film kimseyi tatmin edemez. dvd'de izleyecekler için de uncut versiyonunu beklemeleri, en azından konunun anlaşılabilmesi ve sinir stres sahibi olunmaması için doğru tercih olacaktır.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar