bugün
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- türk seküler devrimi11
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi13
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı32
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek7
- yaşlı insanlar neden huysuz olur9
- gocu30
- fiat ın en iyi arabası8
- sarapci koala81
- tomris uyar'a ikinci yeninin yengesi diyen tip3
- paraya onem vermemek6
- kürtler5
- dokuzuncu nesil yazar karizması8
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz8
- azerbaycan a yerleşmek6
- bir sözlük yazarıyla evlenir misiniz7
- bir sana bir bana2
- maltepe içen kadın5
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi7
- gocu abiyi akşamki boks maçına hazırlamak8
- sözlüğü sevmeyip yine de sözlükte yazmak4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası11
- cop313
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı7
- arkadaşlar zall gitti4
- gömü bulmak8
- erkek döven kadın4
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- bosna hersek2
- ekşi sözlük7
- saraca092
- melih gökçek'e soruşturma açılması8
- seks yapmak vs 31 çekmek3
- bilinçaltı yansımalarını reel dünyada görmek2
- usualsuspects ve mel mel bakan gibson ikilisi3
- bilgi içerikli entry giren ezik yazar3
- bu koyden olsam ne olacak20
- bir milyon dolarim olsaydi4
- aç karnına kahve içmek8
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı9
- dinlerin yalan olması17
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi5
- nazım hikmet ran2
- patlamış mısır yiyen erkek2
- kendinden biz diye bahsetmek6
- karton toplama arabasıyla yokuş aşağı kaymak3
- sesli kitap dinlemek4
- dövüşlü film izleyip gaza gelmek5
- nepal2
- sel2
görsel
görsel
Gece gece başlığına denk geldiysek yazmamak olmaz asla filmidir kendisi.
Çoklu kişilik bozukluğu ya da şizofreni üzerine yapılmış en iyi filmdir ki bu konuda a beautiful mind gibi meşhur bir biyografi filmi de eline su dökemez. Tabi identity ve a beautiful mind bambaşka filmler olsa da ikisinin de temelinde şizofreni yatmakta.
identity'nin başlangıç sekansının memento ile benzerlik göstermesi tamamen senaryonun zorunluluğu ki memento için yıllar evvel şunları demiştik (#23969338) ki birbirleriyle alakası olmayan filmler. Memento bir efsâneyken, identity standart bir senaryoya ve çoklu kişilik bozukluğuna dayanır.
Bu filme ''korku filmi'' diyen nöron fakiri tipler bana gelsin, ben onlara gerçek korku filmleri önereyim. identity benim gözümde bir gerilim filmi bile değil. Evet insan geriliyor, evet agatha christie teyzenin efsâne romanı on küçük zenci benzeri bir toplaşma var ama senaryo ilerledikçe artan heyecan ve merak insanı hayran bırakıyor.
Yönetmen finale çok güvenmiş anlaşılan ama bence yetersiz olmuş. Sürprizli finaller izleyiciyi her zaman etkiler ama bu senaryoya çok daha uzun ve sağlam bir final senaryosu yazılabilirdi.
John cusack için hep demişimdir ki sevimli yüzü gerilim/korku filmlerine çok gidiyor. Stephan king efsânesi 1408 filmini yukarıya çeken bizzat kendisi. Burda da hem oyunculuğu hem de mimikleriyle filmin geren havasına büyük katkıda bulunuyor.
iyi filmdir kısacası. Korku/gerilim beklentisiyle oturup izlerseniz hayâl kırıklığı yaratabilir, ara ara gerse de psikolojik gerilim olarak görün bu filmi derim.
görsel
Gece gece başlığına denk geldiysek yazmamak olmaz asla filmidir kendisi.
Çoklu kişilik bozukluğu ya da şizofreni üzerine yapılmış en iyi filmdir ki bu konuda a beautiful mind gibi meşhur bir biyografi filmi de eline su dökemez. Tabi identity ve a beautiful mind bambaşka filmler olsa da ikisinin de temelinde şizofreni yatmakta.
identity'nin başlangıç sekansının memento ile benzerlik göstermesi tamamen senaryonun zorunluluğu ki memento için yıllar evvel şunları demiştik (#23969338) ki birbirleriyle alakası olmayan filmler. Memento bir efsâneyken, identity standart bir senaryoya ve çoklu kişilik bozukluğuna dayanır.
Bu filme ''korku filmi'' diyen nöron fakiri tipler bana gelsin, ben onlara gerçek korku filmleri önereyim. identity benim gözümde bir gerilim filmi bile değil. Evet insan geriliyor, evet agatha christie teyzenin efsâne romanı on küçük zenci benzeri bir toplaşma var ama senaryo ilerledikçe artan heyecan ve merak insanı hayran bırakıyor.
Yönetmen finale çok güvenmiş anlaşılan ama bence yetersiz olmuş. Sürprizli finaller izleyiciyi her zaman etkiler ama bu senaryoya çok daha uzun ve sağlam bir final senaryosu yazılabilirdi.
John cusack için hep demişimdir ki sevimli yüzü gerilim/korku filmlerine çok gidiyor. Stephan king efsânesi 1408 filmini yukarıya çeken bizzat kendisi. Burda da hem oyunculuğu hem de mimikleriyle filmin geren havasına büyük katkıda bulunuyor.
iyi filmdir kısacası. Korku/gerilim beklentisiyle oturup izlerseniz hayâl kırıklığı yaratabilir, ara ara gerse de psikolojik gerilim olarak görün bu filmi derim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar