bugün

yotö

Açılımı yodacı terör örgütü olan oluşum.

Şimdi efenim bu oluşumu şu şekilde anlatabiliriz.

Bunlar cemaatçidir zaten giydikleri kıyafetlerden medeniyet ve çağdaşlık düşmanı oldukları gayet bellidir. Küçücük çocukların kafalarını yok güç yok seçilmiş kişi yok kehanet gibi batıl inançlarla doldururlar. Sözde de cumhuriyetçidir bunlar madem bu kadar cumhuriyetçiydiniz neden halkın iradesi ile seçilen büyük palpatine başkana darbe yapmaya çalıştınız? bu mudur sizin cumhuriyetçiliğiniz?

dark side yıllarca bunlar yüzünden öcü gibi ezberlettirilmiştir yahu bir imparatorluk personellerinin kıyafetlerine bakın birde bunlara... imparatorluk askerleri jilet gibi kıyafetler giyerken bunlar orta çağ devirlerindeki gibi pelerin takarlar cübbeyle gezerler.

başkan palpatine'in binlerce işçiye istihdan sağlayan projesi olan ölüm yıldızını bir balon gibi milletin ekmeğini aşını düşünmeden patlatıvermişlerdir.

büyük palpatine başkan tabi bunların eski çürük inançlarına bir müddet boyunca katlanmak zorunda kaldı başa geçince de verdi küsküyü...

ee yoda efendi yok öyle darbe yapmaya kalkıp medeniyeti tekrar silmeye çalışmak adamın donunu böyle indiriverirler aşağıya...
güncel Önemli Başlıklar