bugün

moderasyon

açıkça yobaz koruyup kollayan oluşumdur.

hain, ihanet dolu ve aşağılıkça iftiralar atan yobaz bir yazar hakkında açtığım başlıklar yüzünden bana 3 gün çaylaklık verdi. yobazda tık yok. tüm karanlığını ve kinini kusmaya devam etti. sonasında üç gün daha çaylak yapıldım sebebi? sebebi yok. entry girmekmiş. sözlüğe entry mi girilirmiş? dünyada görülmüş şey mi? komediye bakar mısınız?
sonrasında, bu adamlar sürekli siyasi entry girmekte ısrar ettikleri halde, kendisi taahhüt etmesine karşın yine bir işlem uygulamadı.
bugün, ise saçma sapan gerekçelerle entrylerimi siliyor, bir kaç örnek vereyim, takdir sizin olsun.

yobaz "üniversitelerin zina ve şehvet yuvası olması" diye başlık açıyor, "üniversiteyi şeyhinin dergahı ile karıştırmış yazar bayanı." yazmışım. bu bir tanım değil mi? elbette tanım. ama "üstteki entryleri refere eden veya onlara cevap niteliğinde olan entryler silinir." gerekçesi ile siliniyor.

yobaz: "kemalistlerin cehennemde yanacağı gerçeği" diye başlık açıyor, ayrıştırma söylemidir, umurlarında değil. çok müslümansan bile açık açık şirk koşmadır, hüküm allahın değil mi?

yobaz: "lgtblilerin kemalist olması" diye başlık açmış. "daha başlığı düzgün açamıyor. adam yerine koyup karşına alıp görüşünü açıklayacaksın ama tip daha nasıl yazı yazacağını bilmiyor. " yazıyorsun, hala ayrıştırma söylemi peşinde değil format peşinde koşuyorlar. format ile ilgili hassaslığınızı her daim görmek isteriz.

soysuzun teki "şapka yüzünden asılan büyük dedem" diye başlık açarsa ona "at yalanı sikeyim inananı" derler arkadaşlar, sizin format peşinde koşmanız bunu değiştirmez.

son zamanlarda açılan başlıkların çoğu moderasyon turnusoludur. (bkz: tengir budun) un dediği gibi (bkz: uludağ sözlükteki menzilci fetöcü yapılanma) gerçekten vardır. ve moderasyonun bundan sonraki tavrı bunu açıkça ortaya koyacaktır.

iyisi ile kötüsü ile 10 yıldan fazladır bu sözlükteyim. beşinci nesilim. bir iftira yüzünden çaylak yapılmak o kadar ağrıma gitti ki sözlüğü bırakmayı düşündüm. ama sonra hayır dedim kendi kendime. haklı olan benim, ne yaptığınız önemli değil. siz buradan temizlendiğinizde dahi ben yazıyor olacağım