bugün

meral akşener

yukarda belirtilmiş tekrar belirtmekte fayda var " halk benim istifama karşı çıkıyor tabandan gelen bu rüzgara karşı çıkamam "diyip tekrar genel başkan adayı olacak kadındır.

kendisini ciddiye alıp entry kasmak bile gülünç, ben evinin önünde kendisini kitleyen kitleye verip verişterecegim.

yahu bu kadar işe yaramaz bu kadar nefes almak dışında hiç bir şeyi hak etmeyen bir kitle olabilr mi. yemin ediyorum o kapnın önünde bekleyenlerin içtikleri su bile garibanın sırtın yüktür yazıktır günahtır.

kafalara bak mk, ulan sanırsın kadın yılların siyasetçisi davaları da yılların davasıymış gibi bizi bırakma diye yalvarıyorlar, ulan kadının siyasi görüşü bile görüş degil yok elle tutulur bir şey. onu geçiyorum kadın konuşamıyor konuşamıyor.

ne buldun bu kadında da kendinizi evin önüne yıgıyor kitliyorsunuz.

işte göstermelik ayarlamış bir kaç kişiyi halktan talep var diyip tekrar aday olacak.
© copyright 2005 - 2026