bugün

korkkmazseyma

böyle ortamlarda kadınlara yakıştırılan bazı sıfatlara karşıyım. lakin hayatını kaybetmiş bir insanın arkasından böyle şeyler yazabilen bildiğin ahlaksızdır. kaşar derler ya hani denilecekse işte bu tabir zihniyeti kaşarlanmışlara söylenmeli bu şekilde.

bu kadar aşağılık olmak için ne yaşamış olmak gerekiyor ? zihninin bu kadar kirlenmesi için nasıl bir kaşarlanmışlık gerekiyor. böylesine cahil ve eğitimsiz olmak için hangi taşrada veya mağarada yaşamış olman gerekiyor. böylesine bir nefreti içinde barındırmak için nasıl bir süreçten geçmen gerekiyor. bir insanın cehenneme gideceğini bilebilmek için ne kadar dinden bi haber olman ve ne kadar iğrenç bir egoya sahip olabilmen gerekiyor. sabahın erken saatlerinde diğer sözlükte gördüm bunu yaklaşık 2.5 saattir ağzıma gelen her şeyi söyledim ve söylüyorum kendisine. illa günaha gireceksen işte böyle iğrenç oluşumlara söverek gireceksin ki işlediğin günahtan bile zevk alasın.

yazdıklarım ağır gelebilir birilerine. ancak ben eminim ki orada onun yazdıklarının yanında kendisine ne yazılırsa yazılsın hafif kalacaktır. nefretinizde ve iğrenç egolarınızda boğulun zerre üzülürsek insan değiliz.

edit : sözüne tam itimat ettiğim bir yazar kardeşim uyardı. gene diğer sözlükte hesabın feyk olduğuna dair kanıtlı iddia varmış. eğer doğru ise hiç fark etmez yazdıklarımın tamamı o sahte hesabı açıp insanları böylesine kin ve nefret söylemlerine sürükleyen her kim ise ona girsin. feyk değilse zaten o hesabın sahibine diyeceğimizi dedik. insanlıktan soğutuyorlar insanı sonra ağlıyorlar sağda solda "artık yolda yürüyemiyoruz" diye. sebebi siz olabilir misiniz acaba ?