bugün

celal şengör

Dinlemediğim ne bildiğini ne bilmediğini algılamakta zorlandığım profesör. Bizdeki insanları ilahlaştırma modası sayesinde herşeyden anlar damgası vurulmuş, belli ki alanı dışında söylediklerine şüphe ile yaklaşılması gereken kişi.

Muhtemelen kendi önyargıları kuvvetli, otoriter bir babanın oğlu. Nereden biliyorum; işe alım yapıyorum, organizasyonel davranış yüksek lisansım var, kendimi bu konuda ehil görüyorum.
Gelip burada yarım yamalak bildiğim bir alanda, yorum yapsam mesela.. Evrim teorisinin birçok dalının temeli olduğunu, ancak insan yaratılışını tek başına açıklamadığını düşünüyorum. Adem ile Havva değil, ademler ile havvalar olduğunu düşünüyorum.

Şimdi beni insan kaynakları alanında uzmanlığımla lanse edip her hafta program yaptırıp böyle konulara soksalar, bendeki malzeme bu. Kendisi yukarıda kendi üzerimden verdiğim örnekteki duruma düşmüş oluyor, ama bunu göz göre göre, reklam için yapması uzun vadede kendisini bitirir diye düşünüyorum.

Özetle, iktidarla ters düştüğü için muhalif olan, güç odaklı muhaliflerin laf edeni gömmeye çalışacağı, idol olarak benimsedikleri, bilim adamı görünümlü medyatik figürdür.
güncel Önemli Başlıklar