bugün
- içtim şarabı11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak5
- 7 aydır berlinde yaşıyorum soruları alayım7
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi4
- sözlükteki gizli düşmanım6
- anın görüntüsü20
- kadir inanır20
- her insanın bir cini olması5
- kaşar5
- brad pitt ve edward norton'un türkiye abd maçını i2
- hayattaki şans seviyeniz2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet15
- çok güzel ama manyak kadın7
- portekiz'in dünya kupası kazanma ihtimali2
- içinden canavar çıkan insan4
- iran'ın abd saldırısına karşılık tehdidi3
- a milli futbol takımı'nın dünya kupası ndan dönüşü4
- ilk sevgiliyle evlenmek4
- mustafa kemal atatürk7
- kitabı yazarın mezarına bırakıp gitmek6
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar5
- kemalist dünya24
- üniversitelerin gereksiz olması16
- gizem3
- gizli oylayan yüreksizler2
- trump ara seçimleri kaybederse soruşturma geçirir4
- true'nun çaylak olması17
- nervio5
- hırt4
- sağlam kafa sağlam vücutta bulunur3
- mason2
- simit ayran2
- hurdadan çıkan flash diskler2
- kezodan öpücük istemek2
- türk soyu ve arap soyu birdir9
- deniz göktaş2
- velvet28
- 4 temmuz 2026 arjantin yeşil burun adaları maçı2
- aşk4
- ibrahim hacıosmanoğlu8
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- antalyada üşümek3
- şevval şahin2
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- aile evinde yaşamak13
- 2026 dünya kupası27
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı10
- sedat pekmez21
- israil6
- yazarların iyi olduğu konular9
allah'a bin şükür 3 senedir uğramamıştır. en son migren atağını hatırlıyorum da çok kötü hissettirmişti. başlangıçta, annem ile konuşurken cümleleri beynimde düzgün kuruyordum ama söylerken karıştırıyordum veya dilim sürçüyordu , sanki türkçeyi unutmuş gibi oldum. ardından iki gözümde de görme kaybı yaşandı ve aptal aptal şekiller belirdi gözümün önünde. yürümeye çalışırsın dengen sarsılır , insanları çift görürsün. sonra ortamdan gelen tüm seslerden tiksinir ve ışıktan nefret edersin. ardından gelen ve tüm gün sürecek olan dayanılmaz bir baş ağrısı ile evre son bulur. sanki beynindeki damarlar patlayacakmış gibi şişerler. o anlarda kafanı kesip atmak istersin , kafasız 10 saniye daha yaşayıp gebersen daha mutlu olursun eminim.
ilaç fayda eder belki ama ağrı başlamadan önce. eğer çoktan başın ağrımışsa bir boka yaramaz , hatta ben kusuyorum o ilacı migrenden dolayı. herkes demiş ama ben de yazayım ; çok sessiz ve karanlık bir oda , gerekirse alnı gerecek şekilde bir göz bandı, yumuşak bir yastık ve 3-4 saatlik derin bir uyku ile kurtulabilirsiniz bu ağrıdan.
ilaç fayda eder belki ama ağrı başlamadan önce. eğer çoktan başın ağrımışsa bir boka yaramaz , hatta ben kusuyorum o ilacı migrenden dolayı. herkes demiş ama ben de yazayım ; çok sessiz ve karanlık bir oda , gerekirse alnı gerecek şekilde bir göz bandı, yumuşak bir yastık ve 3-4 saatlik derin bir uyku ile kurtulabilirsiniz bu ağrıdan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar