bugün

vatan şaşmaz

sosyal medya araçlarını taziye çadırına çeviren olayın öznesi kişi. cahil emmiler, kokoş teyzeler milyonlarca kez "çok üzüldüm allah rahmet eylesin yazacak" her yere. he çok üzüldün çok sikinde kahvaltı boğazından geçmiyor. neyse.

tokat 48. piyade eğitim alayında yanılmıyorsam 2 üst devremdi. uzman çavuşlar, şaşmaz'ın usta birliğine şırnak cizre'ye gittiğinden, orda revirde yatarak askerlik yaptığından bahsederlerdi. askere övündüğü gibi değil, 35 yaşında devre kaybı olarak gitmiştir. yani statüsü asker kaçağıdır.

finans kanallarında vatan şaşmaz'ın son zamanda borsada birkaç milyon dolar para batırdığı, bu paranın kaynağının filiz aker olduğu konuşuluyor. hiçbir kadın sevmediği güvenmediği bir adama milyon dolar borç vermez. kadınların kocasını yolunacak kaz olarak gördüğü ve zırnık koklatmadığı bir dünyada hem de.

eğer para mevzusu kesinse vatan şaşmaz sert kayaya çarpmış demektir. kadınlar para mevzusuna kolay çizik atmıyor. benzer bir para mevzusu abimin başında oradan biliyorum. kadın abimin ödediği paraları yaptıklarını yok sayıyor. anaparasını bırak ta faizinin peşine düşüyor. kazan doğursa iyi ölünce inanmıyor. abim müstehak tabi bu arada. hayatta eşimden dahi para almadım param kadar yaşadım. hiçbir kadınla para mevzusuna girmeyin.

ben bu olayda hem gönül ilişkisi hem de borç ilişkisi olduğunu düşünüyorum. milletin erol taş'ı sinemada görüp gerçekten kötü zannettiği gibi tv'de gördüğünüz yakışıklı güleryüzlü her adamı da melek zannetmeyin. insanoğlu genel olarak bencil, kötü bir varlık.