bugün
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- herkes yatsın iyi geceler8
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- sözlük kızlarının kombinleri20
- cips olsa da yesek7
- oğlum çok güzel lan6
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- velvet vs nervio19
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- aklını yitirmek4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- horoz hayası çorbası5
- velvet13
- slavko vincic15
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- bira cips6
- nervio11
- ispanya20
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- eski nahif sözlük kızları2
- manifest grubu3
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- ona bir şey söyle9
- acıktım ben3
- 2026 dünya kupası25
- kadim kültürler4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- laptop5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- aga be şarkılar5
- manyak olmaya karar verdim9
- tememda kenka nalaka10
- gocusuz sözlük4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- devlet bahçeli5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
requiem for a dream in en en eğlenceli kısmı..öyle overture falan çalmaz bu mümtaz şahsiyet, partyyi tek şarkı olarak listeler gün boyu onu dinler..ben hakkında yazarken öyle yapıyorum en azından..
neşeli bir çocukmuş..bir gün tatilyaya gitmeye karar verirsem yanıma alacağım 3 şey..ya da 'tatilyada mahsur kalsan yanına alacağın 3 şey ne olurdu' sorusunun cevabı..tek cevabı D hepsi..yok öss'ye girmiş bir de bu çocuk *tıp'ı kazanmış orada e hepsi..eğer hepsini a ya b ye falan koymuşsa bile öss cellatları bu akl-ı evvel farketmiş hepsini ve puanını bankaya yatırmış..
bir de nick olayı var ki bu entry olayını kutsal emanet gibi yüklenmeden önce bu konudan bahsetmemeye dair haçlı yemini etmiştim..o halde anlatayım..çok doğal bir nick..dünyada yanyana gelmesi en olası iki kelime..ve bunlardan müteşekkil bir nick..tepkimeleri falan da bilir bu çocuk bir aynada ürüne baksın bakalım..biz ailecek * bu ürünü çok seviyoruz..ilk başlarda emir telakki ediyordum ama kalbim ısındı kerataya..galeteye..ama karateye değil beceremez bilirim..
esasında hakkında ilk intibalarım anatomi dersinden çıkan ve hayata susayan bir gencin anatomisi şeklindeydi..icinde yüksek ya da düşük miktarda mutluluk hormunu bulunan her başlığa bir entry sunuyordu çünkü..ekonomi dilini öğrendiğini öğrendikten ve noneden hakkında bu sefer asıllı iddialar aldıktan sonra bütün hayatım değişti..o kadar olmasa bile üzerimde monitörden yansıyan ışınların kötü izleri vardı..o kadar da değil canım bir entry yazdım mesela ,bir entry yazdırıldım..ve kutsandım..ve staretz ya da kesis bizi artık yalnız bırak..
ve iki şiirden birer mısra araklayıp 404'ledim bu yazar için..
şimdi sana söylenecek tek kelime**sana her zaman söylüyorum senin yüzünde gülmek var*
(bkz: the mission completed)
neşeli bir çocukmuş..bir gün tatilyaya gitmeye karar verirsem yanıma alacağım 3 şey..ya da 'tatilyada mahsur kalsan yanına alacağın 3 şey ne olurdu' sorusunun cevabı..tek cevabı D hepsi..yok öss'ye girmiş bir de bu çocuk *tıp'ı kazanmış orada e hepsi..eğer hepsini a ya b ye falan koymuşsa bile öss cellatları bu akl-ı evvel farketmiş hepsini ve puanını bankaya yatırmış..
bir de nick olayı var ki bu entry olayını kutsal emanet gibi yüklenmeden önce bu konudan bahsetmemeye dair haçlı yemini etmiştim..o halde anlatayım..çok doğal bir nick..dünyada yanyana gelmesi en olası iki kelime..ve bunlardan müteşekkil bir nick..tepkimeleri falan da bilir bu çocuk bir aynada ürüne baksın bakalım..biz ailecek * bu ürünü çok seviyoruz..ilk başlarda emir telakki ediyordum ama kalbim ısındı kerataya..galeteye..ama karateye değil beceremez bilirim..
esasında hakkında ilk intibalarım anatomi dersinden çıkan ve hayata susayan bir gencin anatomisi şeklindeydi..icinde yüksek ya da düşük miktarda mutluluk hormunu bulunan her başlığa bir entry sunuyordu çünkü..ekonomi dilini öğrendiğini öğrendikten ve noneden hakkında bu sefer asıllı iddialar aldıktan sonra bütün hayatım değişti..o kadar olmasa bile üzerimde monitörden yansıyan ışınların kötü izleri vardı..o kadar da değil canım bir entry yazdım mesela ,bir entry yazdırıldım..ve kutsandım..ve staretz ya da kesis bizi artık yalnız bırak..
ve iki şiirden birer mısra araklayıp 404'ledim bu yazar için..
şimdi sana söylenecek tek kelime**sana her zaman söylüyorum senin yüzünde gülmek var*
(bkz: the mission completed)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar