bugün
- hikayeyi devam ettir50
- mezoterapi9
- pilot bir erkekle sevgili olmak7
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar4
- gammaz nedir nasıl olunur4
- sokakta kavga teknikleri13
- askerdeki otomat4
- ismet gurbuz 20245
- mehdi kim sorunsalı3
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- queen feristah12
- at3
- belediye maaşının polis asker maaşını geçmesi2
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- vietnam savaşı3
- yazarların okuduğu bölümler6
- motosikletten düşüp dans etmeye başlamak3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası34
- özelde çalışmak5
- boğaz'a dördüncü köprü2
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- allah a güvenmek4
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- kel erkeklerin karizması5
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- beyzbol2
- pişi vs revani5
- yul brynner2
- tekne turu11
- üniversite arkadaşlıkları geçicidir2
- yeni parti53
- nickten isim tahmini yapmak72
- ceng'i ali2
- pişisel gelişim5
- filenin sultanları5
- pişi yapmasını bilen sözlük kızı5
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- true'nin çaylak olması7
- benkimki6
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
- sözlük kızlarının çok sinirli olması4
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- ulu sözlük muhteşem yüzyıl fun club2
- günde 90 litre su içmek2
- askeri ücretle evlenebilir mi6
- sözlükte hissedilen femboy yazar eksikliği4
- kafede çalışan üniversiteli2
- gammaz çetesi9
akp destekçisi olmayan neredeyse herkes batmış; akp destekçisi olanlardan küçük olanlar batmaya başlamış; ordu dağıtılmış; tersaneler başka devletlerin eline geçmiş; önemli şirketlerinin neredeyse tamamını yabancılar yönetir olmuş; ülke bilfiil işgal altında; üstelik dibimizde, çok yakında bize atlaması beklenilen savaşlar dönüyor, hala akp diyorsunuz!
giden akp, chp değil, fetö değil, mhp değil; giden ülke! çok net ve ortada olan bir gerçek artık bu! götünüze don alacak paranız(değeriniz, ederiniz) kalmadı veya yakında kalmayacak, hala bir umut adamların götünü yalamaya devam ediyorsunuz üç kuruş para için. adım adım, sizi de sikecekler, ayılın! aklınız ne kadar geç kendine gelirse, o kadar kötüye gidecek her şey...
Elinizde silah olmadan, silahlı adamları; elinizde teknoloji olmadan robotları yenemezsiniz, haberiniz olsun. Sonra size, karınıza, kızınıza, oğlunuza tecavüz edildiğinde; işkenceden işkenceye günleriniz geçtiğinde; çığlıklar atmanıza rağmen kimse size yardım etmediğinde; yanınızda ne akp bulunacak, ne chp bulunacak, ne ordu bulunacak, ne şirketler bulunacak; ne götünü yaladığınız beş para etmez şeref yoksunları olacak.
Bir gün ülkeden kazandığınız kara paralarla kaçtığınız ülkeler, sırf Türkiye vatandaşısınız diye sizi atarlarsa da hiç şaşırmayın! O işler ülkeden kaçmakla bitmiyor. Ülkenin saygınlığı bittiğinde, senin geçmişin seni takip ediyor...
Ya o yatırımları, örgütlenmeyi, önce kendimizi, sonra ülkemizi kalkındırmayı biz başaracağız; yada başkaları bu ülkeyi kaldırıp götürmeye devam edecek...
giden akp, chp değil, fetö değil, mhp değil; giden ülke! çok net ve ortada olan bir gerçek artık bu! götünüze don alacak paranız(değeriniz, ederiniz) kalmadı veya yakında kalmayacak, hala bir umut adamların götünü yalamaya devam ediyorsunuz üç kuruş para için. adım adım, sizi de sikecekler, ayılın! aklınız ne kadar geç kendine gelirse, o kadar kötüye gidecek her şey...
Elinizde silah olmadan, silahlı adamları; elinizde teknoloji olmadan robotları yenemezsiniz, haberiniz olsun. Sonra size, karınıza, kızınıza, oğlunuza tecavüz edildiğinde; işkenceden işkenceye günleriniz geçtiğinde; çığlıklar atmanıza rağmen kimse size yardım etmediğinde; yanınızda ne akp bulunacak, ne chp bulunacak, ne ordu bulunacak, ne şirketler bulunacak; ne götünü yaladığınız beş para etmez şeref yoksunları olacak.
Bir gün ülkeden kazandığınız kara paralarla kaçtığınız ülkeler, sırf Türkiye vatandaşısınız diye sizi atarlarsa da hiç şaşırmayın! O işler ülkeden kaçmakla bitmiyor. Ülkenin saygınlığı bittiğinde, senin geçmişin seni takip ediyor...
Ya o yatırımları, örgütlenmeyi, önce kendimizi, sonra ülkemizi kalkındırmayı biz başaracağız; yada başkaları bu ülkeyi kaldırıp götürmeye devam edecek...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar