bugün

anime önerileri

one punch man - tam bir komedi! Canı sıkılan işsiz saitama'nın süper kahramanlık maceraları. izleyin asla pişman olmazsınız.

steins gate - geçmişe mesaj göndererek geleceği değiştiren bir grup insanı anlatan, her şeyi ile harika bir anime. Kesinlikle izlenmeli!

shingeki no kyojin - dev bir titanla kan bağı olan genç eren'in mücadelesi. izlenmesi gereken animelerden.

fullmetal alchemist/fullmetal alchemist brotherhood - iki kardeşin fantastik ve duygu dolu hikayesi, mutlaka izlenmelidir.

code geass lelouch of the rebellion - lelouch adlı özel güçleri olan çocuğun hikayesi, dram dozu yüksektir. Anlatılmaz izlenmesi lazım.

rurouni kenshin - diğer animelerden daha çok dram içerir, öyle ki ağla ağla içiniz dışınıza çıkar. kılıç/kan/savaş sevenler kaçırmasın. Tabi ki çok büyük bir aşk da içeriyor, hatta anime tarihinin en büyük aşklarından birini.

monster - ünlü bir beyin cerrahının gerçekleşen cinayetlerden şüpheli duruma düşmesini konu ediniyor, 74 bölümlük güzel bir anime.

hunter x hunter - manyak bir anime, uzun soluklu olmasına rağmen bir çırpıda izlenir. izlemeyen varsa hiç düşünmesin.

ghost in the shell - çizimleri/hikayesi vs daha bir sürü şeyi ile harika anime. izlenmesi elzemdir, film olanını izleyip boşa hayal kırıklığı yaşamayın.

clannad after story - ağlamak için ideal, tam bir trajedi. fakat aksiyon sevenleri sarmayacaktır.

kiseijuu sei no kakuritsu - 24 bölümlük fantastik bir anime, anime izlemeye başlayacak olanlar için ideal. Konusu ağır değil, kesinlikle izlediğinize pişman olmayacaksınız. filmi de çekildi ama onu izlemeye değmez.

bleach - 287 bölümden oluşan çok güzel bir anime, bölüm süresi kısa olduğu için bir oturuşta 10 bölüm izlenir. animeseverlerin izlemesi gereken yapımlardan!

sailor moon - 1992 çıkışlı, izlediğim ilk anime. Duygusal/komik/samimi/sıcak ve şirin bir yapısı var, diğer sezonları da çok güzeldir. Fakat 2014 çıkışlı cyrstal olanının çizimlerini beğenmediğim için izlemedim.

death note - en güzelini en sona sakladım. Herhalde izlemeyen yoktur, ama yine de yazayım. Bana göre animede zirvedir, konusu/çizimleri/karakterleri vs her bişeyi efsane. zaten death note izlememiş biri, ben animeseverim demesin.