bugün
- yazarların başarılı olduğu konular8
- mesajlaşırken btw yazmak5
- pazar günü saat 17 00 ten sonra nereye gidilir4
- anın görüntüsü17
- türklerin başarılı olduğu konular8
- özdemir erdoğan2
- kürtlerin başarılı olduğu konular7
- aktroll maaşları2
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler4
- 60 kilo üzeri kızlar sözlükten çıksın8
- fatma betül sayan kaya'nın tıp eğitimi2
- bekir bozdağ4
- ellerim bos gonlum hos neyin kafasını yaşıyor4
- fatma betül sayan kaya37
- google hizmetlerini kullanan yahudi sevici vex4
- hasan mutlucan2
- arapların iyi olduğu konular4
- yunanlıların başarılı olduğu konular3
- hamsili cilt kremi8
- tavuk şiş4
- ispanyolların başarılı olduğu konular4
- s'i l v'e r m'i s t'in mutfağına konuk olmak7
- akp seçmeni12
- yemek yapmayı bilen yazarlar bakabilir mi7
- cyberpunk 20772
- araba4
- seni bir daha ne zaman görebilirim mesajına cevap2
- italyanların başarılı olduğu konular4
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler3
- menemen2
- gandalf2
- israil de özelleştirilen f35 adir ler3
- 4 ekim 2026 azerbaycan litvanya maçı3
- yahudilerin en iyi olduğu konu teknoloji3
- from gold from dust28
- tayvanın iyi olduğu konular3
- zorba arkadaşlar4
- karıcığım mini etek sana çok yakışıyor2
- bahtı değil iştahı açık olan kız4
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- roboski3
- sobayla konuşan adama dahi demek3
- yahudilerin en iyi olduğu konular3
- rize de kar yağması2
- plaza kadınları3
- ellerim bos gonlum hos vs vexillarius the slayer2
- kız silkmek2
- ebemin iyi olduğu konu2
- ağrı kesici kullanamamak3
bakın şimdi canlar, adam bir jeff buckley, bir jim morrison, bir david gilmour değil elbette, zaten böyle bir amacı da yok. nasıl jeff dido's lament'i yorumlarken kendini aşıp queen elizabeth hall'da bulunanları kendinden geçirdiyse, nasıl kate winslet oynadığı her filmde insanları kendine aşık ediyorsa, bu adam da yorumladığı her şarkının içine sıçıyor, çıktığı her konserde milletin kendisinden tiksinmesi için elinden gelenin en iyisini yapıyor, ve başarıyor. korkunç bir adam. fazla zeki. fazla bilmiş. vücudun yalnızca tanrıdan otopsi için alınan bir su/et parçası olduğunu çok iyi biliyor; diğması kuvvetli, açık ve seçici.
kötüyü temsil ediyor brian. vücudundan sıyrılmış, ruhu önünde reverans yapan bir evil tiplemesi. en güzek şarkıları, bilerek en kötü şekilde yorumlayan, böğüren bir adam. çünkü biliyor lanet olasıca. biliyor şarkı söylemek için doğmadığını. onun yaratılışı var oluşla değil, yok oluşla ilgili çünkü. bundan mütevellit de idol değil, lakin harbici bir ikon'dur bu adam. ikon olmasının sebebi de, vücutlarınızı hemen çöpe atın minvalindeki amiyane tavrıdır; hayranlık uyandırır.
gelelim sahne adının altında yatan psikolojik açılımlara. insanı hayretlere gark eyliyor dikkatli bakınca.
charles manson ile başlayalım. bilindiği gibi şu tarihin gördüğü en zeki seri katillerden biri. spontane olarak gelişmiyor onun cinayetleri. iq'su biraz fazla; biraz fazla uçuk, morosophe belki. charles'ın mahkeme salonunda söylediği o ünlü laflarını irdeleyecek olursak, -ki o laflar şöyledir: '' bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. bana tam karşımdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz- içimizdeki seri katili uyandırmış oluruz ki, bunu da hiç istemem. yoksa öldürülecek çok fazla ebleh var dışarıda. brian'ın charles'tan aldığı manson'ı anladınız sanıyorum; brian'ın da ne kadar zeki olduğunu da anlamışsınızdır bunu anladıysanız.
gelelim en güzel fahişeye, marilyn monroe'ya.
holivud'un gelmiş geçmiş en güzel kadınlarından, en güzel idol'lerinden biri. bu kadından aldığı monroe ile oluşumunu tamamlamıştır brian. bir yanda tapılacak derecede güzel bir kadın, bir yanda toplumun korktuğu, çekindiği, ürktüğü ve nefret ettiği fazla zeki bir seri katil. kaldı ki toplum charles'ın zeki olduğunu asla kabul etmez, edemez, yemez.
özetleyecek olursak, bir yanda tapılan bir kadın, bir yanda nefret edilen bir erkek. bu iki farklı tiplemeden alınan iki adı kendine uygun bulmuş, kendi ruhuyla beraber sentezlemiş, ortaya karışık kedi salatası yapmış bir adamdır brian.
yek vücutta 3 ruh sentezlemek kolay iş değil ha, biline.
kötüyü temsil ediyor brian. vücudundan sıyrılmış, ruhu önünde reverans yapan bir evil tiplemesi. en güzek şarkıları, bilerek en kötü şekilde yorumlayan, böğüren bir adam. çünkü biliyor lanet olasıca. biliyor şarkı söylemek için doğmadığını. onun yaratılışı var oluşla değil, yok oluşla ilgili çünkü. bundan mütevellit de idol değil, lakin harbici bir ikon'dur bu adam. ikon olmasının sebebi de, vücutlarınızı hemen çöpe atın minvalindeki amiyane tavrıdır; hayranlık uyandırır.
gelelim sahne adının altında yatan psikolojik açılımlara. insanı hayretlere gark eyliyor dikkatli bakınca.
charles manson ile başlayalım. bilindiği gibi şu tarihin gördüğü en zeki seri katillerden biri. spontane olarak gelişmiyor onun cinayetleri. iq'su biraz fazla; biraz fazla uçuk, morosophe belki. charles'ın mahkeme salonunda söylediği o ünlü laflarını irdeleyecek olursak, -ki o laflar şöyledir: '' bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. bana tam karşımdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz- içimizdeki seri katili uyandırmış oluruz ki, bunu da hiç istemem. yoksa öldürülecek çok fazla ebleh var dışarıda. brian'ın charles'tan aldığı manson'ı anladınız sanıyorum; brian'ın da ne kadar zeki olduğunu da anlamışsınızdır bunu anladıysanız.
gelelim en güzel fahişeye, marilyn monroe'ya.
holivud'un gelmiş geçmiş en güzel kadınlarından, en güzel idol'lerinden biri. bu kadından aldığı monroe ile oluşumunu tamamlamıştır brian. bir yanda tapılacak derecede güzel bir kadın, bir yanda toplumun korktuğu, çekindiği, ürktüğü ve nefret ettiği fazla zeki bir seri katil. kaldı ki toplum charles'ın zeki olduğunu asla kabul etmez, edemez, yemez.
özetleyecek olursak, bir yanda tapılan bir kadın, bir yanda nefret edilen bir erkek. bu iki farklı tiplemeden alınan iki adı kendine uygun bulmuş, kendi ruhuyla beraber sentezlemiş, ortaya karışık kedi salatası yapmış bir adamdır brian.
yek vücutta 3 ruh sentezlemek kolay iş değil ha, biline.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar