bugün

honda crv

Adı üstünde comfortable raw vehicle bir arazi ya da suv araç değil günlük kullanıma kampinge hobi etkinliğine falan gidilebilecek bir araç.
ilk kasasını epey kullandım türkiyeye uygun yerden yüksek ve arıza sıkıntısı olmayan bir araç fakat eşşek gibi tüketimi bir Japon arabasında hiç anlam veremediğim bir şey Japon oğlum bu Japon insanlara Japon arabası dersen benzini yakmayan araba anlardı doksanlarda ama yeni arabaları bu kulvarda değil zaten ayrı konu ama bu araba hep eşşek gibi benzin yakan bir arabaydı. Amerikan piyasası için üretilmiş olduğundan da vitesi koldan bu da alışık olmayan için biçimsiz bir durum.
Şahsen ben amerikan arabalarına bayılsam da bir kaç şeyden hiç hoşlanmam birincisi el freni ikincisi bu direksiyondan vites mevzusu. Direksiyonların gemi dümeni ebadında olduğu zamanlarda kalması gereken bir mevzu .
Neyse konu çok dağıldı evet bu araba ne bir jeep wrangler dir ne de chevrolet suburban günlük çarşıya pazara çocuğu okuldan almaya komşuya kısır yerken dedikodu yapmaya gidilecek amerikan karısı arabasıdır sadece. .