bugün

fethullah gülen

beraat etmesi ile birlikte türkiye'de yargı sistemine durmadan bok atanların birden "hukuka saygılı olalım" moduna dönmesi bakımından turnusol kağıdı bir insandır. ayrıca erzurum'da kolbaşıdır, erzincan'da deli daylak. aha haa coştum lan gene, dağıldım uyarsanıza ibnbeler!

kendimce çemkireyim de laik ruhum nirvanaya ersin diye bir şeyler yazayım bari ya da sadece tüzel kişilikler laik olur ukalalığına düşüp ayar vermeye çalışayım diye bir entry yazmayı her şeyden ama her şeyden çok istiyorum.

ancak madem bu adamcağızla daşşak geçilmesinden sıkıldık ki ben asla sıkılmam. ağlamasından, zırlamasından, sevimsizliğinden, nurjuvazi eğilimli talebelerinden bahsetmeden bir entry çalışması olsun bu o zaman.

ne diyor bu feylozof! dinler arası diyalog. bir kere bu tezi hiç ama hiç okumaya gerek duymaz biraz kitap karıştırmış biri. madem insanların dini duygularını kullanarak bir örgütlenme şekillendireceksiniz kullandığınız kelimeleri de özenle seçin ki bir boka benzesin değil mi ama?

kuran-ı kerim'i okuyan herkes bilir ki "dinler" diye bir kavram yoktur. ilk din de son din de islamdır ve ılımlısı, laytı, ananaslısı olmaz. bu sahih olmayan bir hadis falan değil açın bakın kitapta yazıyor. bunu bilmiyorsanız gerçekten de insanlar sizleri gözlerinde çok ama çok çok fazla büyütüyorlar. yok biliyor da ısrarla kullanıyorsanız bunun adını ben koyamam.

bu adam(dedem yaşında) gelsin burada benim dedemin hastanelerde yaşadığı sıkıntıları çeksin, emekli maaşı kuyruğunda geçirdiği kalp krizlerini yaşasın. ondan sonra dediklerini şöyle bir göz ucuyla okuyalım, kaale alalım. pensilvanya'da 30 uşak 100 cia ajanının korumasında müslümanlık da kolaydır filozofluk da. gel burada yap şu felsefeyi de görelim entelektüel kabadayılığını!, te allahım ya ayara kestim bak şimdi, dağıl lan ışık şövalyeleri!!!
güncel Önemli Başlıklar