bugün

kerim balcı

15 Temmuz darbe gecesi bir yayında "Bizim halkımız bırakın G3 kurşununa karşı durmayı, yerde yatmayı bilmez. Tankın karşısına çıkamazlar. Askerliklerini ücretli yaptılar" sözleri söylemiş kişidir.

Cumhurbaşkanının aklı melekeleri yerinde değil diyecek kadar da işi ileri götürmüştür. Bu adamlarıdaki bu kadar erdoğan, devlet ve vatan düşmanlığı nedir allah aşkına? sen kendi halkına nasıl böyle şeyler söyleyebilirsin utanmaz adam. Fetö'nüz bu ülkenin üstünde uzun yıllar bir parazit gibi yaşadı. insanlar size inandı, kandırdınız ve elindeki avucundakini aldınız. Bunların hesabını nasıl vereceksiniz yarın ahirette. yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızdaydı. istediğinizi istediğiniz pozisyona geçirdiniz. Mesaih diye taptığınız bir adam cia ile beraber operasyona kalkıştı. bunu lanetleyeceğine, kendi milletine hakaret ediyorsun.

Hicret diye fetö'nün bütün kaymak takabası yurtdışına kaçtı. hicret bütün müslümanlara değil miydi? Sadece kendi mürütlerinizi kadırmak ve a takımınızı korumak için uydurduğunuz bir şaçmalık değil mi?

fethullah gülen denen adam milyonlarca insanın günahına girdi. müritleri artık bi gözünü açsın artık. Bütün pisliklerini türkiye'deki garibanların üstüne yıkıp kaçtı bu şerefsizler. Nice insanı gösterdikleri yol Allah yolu diye yoldan çıkardılar.

haber ile ilgili linkler: http://www.ensonhaber.com...a-giriyor-2016-08-01.html
http://www.hurriyet.com.t...ni-boyle-ogrendi-40177691