bugün

arda turan

yazık lan bu adama. ama bulunduğu nokta tamamen türk medyasının eseridir. barça ile ilgili en alakasız haberlerde bile ardanın resmini kullanırsan, messi haberi yaparken konuya ardadan girersen, bundan önce avrupada ter dökmüş, istatistiksel olarak çok daha başarılı futbolcularımızı görmezden gelirsen, ulusal knallarda 7/24 ardayı reklamlarla gözümüze sokarsan, kısacası acı konuşacağım a dostlar ama adamı olduğundan daha büyükmüş gibi pazarlarsan kafası sonradan ama en iyi biçimde aydınlanan millette balon patlayana kadar duruma uyanamaz. arda türkiye ligi yıldızıdır. dünya ile türkiye arasındaki farkı da aha gördük dün gece. sorun yenilmek veya bunu sindirememek değil, yukarda bir çok yazarın söylediği gibi, zorumuza giden kupaya kafa ve vücut olarak hazırlanmamış, yine kaba konuşucam, sklemiyor olduğunu hissettirmesidir ardanın. neyse yazdıkça sinirleniyorum.
türk milli takım forması lan o. işi gücü bırakıp ciğerini ortaya koyacak topçu dolu memlekette. o kadroya alındıysan/seçildiysen az titre ve kendine gel.
neyse kaçtım ben.
© copyright 2005 - 2026