bugün
- nickten isim tahmini yapmak25
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- geceye bir şarkı bırak11
- kalkın be2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası16
- kıl erkeğin süsüdür14
- travesti sesi çekiciliği6
- nick vermeden bir yazara seslen14
- ioçk14
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- grup seksin mantığı10
- dünyaya çocuk getirmek10
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- kedi2
- gece denize girmek5
- bilgi içeren entry girelim hadi6
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- uyumadan kayda değer bir şey bırak4
- yeni parti46
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- her şey senin istediğin gibi olsaydı5
- 20 lik kızlara yazmaya utanmak4
- dünyanın en samimi cümlesi6
- akrep burcu4
- nervio burak demirbilek evliliği13
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- arkadaşlar bir şey dicem5
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- gecenin köründe5
- nohut yaptım nası olmuş10
- biraderilyö de biraderito2
- yorgun mermi vs nervio12
- şarap içemeyen erkek6
- bikininin iç çamaşırından ne farkı var3
- müslüman cinler3
- yatın artık orçolar3
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- sözlükte kıllı erkek istemiyoruz5
- abberline'ı kulaklarından tavana asmak6
- arabayı yavaş süren tipler16
- bugün 2026 temmuz ayının son pazar günü2
- merfulu gitmesin kampanyası15
- kıllı göbeğe başını yaslayıp uyumak6
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- ford taunus6
- lazerle göğüs kullarını alan erkek5
- birader ne demek11
instagram kullanan insandan pek de farkı olmayan insandır. Dünyada milyarlarca insan var, bi o kadar da farklı insan tipi... Dolayısıyla bir insanın instagram kullanmasını sadece ilgi arsızlığına bağlayamayız.
Kimi her gün birden fazla fotoğraf paylaşır -bu kişilerin amacı genelllikle aldığı beğenilerle egosunu tatmin etmek- kimi ayda yılda bir yaşadığı ilginç bir anıyı ölümsüzleştirir -bu kişiler de anlık ilgiyi toplama ve yaşadığı duyguları paylaşma gibi amaçlarla karşımıza çıkar- kimi de hesabını açar, iki fotoğrafını paylaşır, sırf instagramın gereğini yerine getirmek için ve bu kişilerin amaçları da sadece arkadaşlarını takip etmektir, onların neler yaşadığını görmek, meraklarını gidermektir ve 3 grup da ilgisini çeken sayfaları takip eder.
1 seneye yakın süredir instagram kullanıyorum. Gözlemlediğim insan tipleri kabaca bunlar. Bu üç grubun kesişimlerinden oluşan çokça varyasyonlar da olabilir.
Ben ikinci gruptayım diyebilirim. Zaman geçirilebileceğim eğlenceli bir mecra neden girmeyeyim ki? Kalkıp da burada kullanmayanların kullananlara ilgi arsızı gibi ithamlarda bulunup kendilerini yüceltmeye çalışması kadar saçma bir şey yok. Birisi de Avrupada bunları kullananlara 'iki lafı bir araya getiremeyenlerin kendini ifade aracı' dendiğini söylemiş. Çok da s.kimizdeydi afedersin. Onlar öyle düşündüyse kapamak lazım şimdi. Takmayın olum bu kadar milletin sizin hakkınızda ne düşündüğünü. O arkadaşa gereken cevabı şu videodaki abimizin 32-35 saniyeler arasında söyledikleri vasıtasıyla vermek istiyorum:~~https://www.youtube.com/watch?v=XR4DWbF3FFo~~
Kimi her gün birden fazla fotoğraf paylaşır -bu kişilerin amacı genelllikle aldığı beğenilerle egosunu tatmin etmek- kimi ayda yılda bir yaşadığı ilginç bir anıyı ölümsüzleştirir -bu kişiler de anlık ilgiyi toplama ve yaşadığı duyguları paylaşma gibi amaçlarla karşımıza çıkar- kimi de hesabını açar, iki fotoğrafını paylaşır, sırf instagramın gereğini yerine getirmek için ve bu kişilerin amaçları da sadece arkadaşlarını takip etmektir, onların neler yaşadığını görmek, meraklarını gidermektir ve 3 grup da ilgisini çeken sayfaları takip eder.
1 seneye yakın süredir instagram kullanıyorum. Gözlemlediğim insan tipleri kabaca bunlar. Bu üç grubun kesişimlerinden oluşan çokça varyasyonlar da olabilir.
Ben ikinci gruptayım diyebilirim. Zaman geçirilebileceğim eğlenceli bir mecra neden girmeyeyim ki? Kalkıp da burada kullanmayanların kullananlara ilgi arsızı gibi ithamlarda bulunup kendilerini yüceltmeye çalışması kadar saçma bir şey yok. Birisi de Avrupada bunları kullananlara 'iki lafı bir araya getiremeyenlerin kendini ifade aracı' dendiğini söylemiş. Çok da s.kimizdeydi afedersin. Onlar öyle düşündüyse kapamak lazım şimdi. Takmayın olum bu kadar milletin sizin hakkınızda ne düşündüğünü. O arkadaşa gereken cevabı şu videodaki abimizin 32-35 saniyeler arasında söyledikleri vasıtasıyla vermek istiyorum:~~https://www.youtube.com/watch?v=XR4DWbF3FFo~~
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar