bugün

fehmi koru

tam bir komplo teorisyeni. bu kafa yapısına sahip olabilmek için nasıl bir oksijen solumak gerekiyor acaba? bugünkü yazısında zımnen şunu demek istemiş; efendim ne zaman başörtüsü\türban konusu çözüme kavuşturmaya kalkılsa siyasi cinayetler işleniyor. hablemitoğlu, uğur mumcu, muammer aksoy vs... bu vefat eden aydınlarımız da nedense hep cumhuriyet gazetesinde yazıyorlar. bunların defin törenlerinde toplanan duyarlı kalabalık türkiye laiktir, laik kalacak diye sloganlar atıyor karar verecek organlar da bu durumdan etkilenip kendiliğinden geri adım atıyor.

bu kadar saçma bir teori olamaz. cumhuriyet gaztesinin de içinde bulunduğu bir yapılanma başörtüsü uğruna kendi yazarlarını katlettiriyormuş. biliyoruz ki ümraniye'deki evde bulunan bombalardan biri cumhuriyet gazetesine atılmıştı. ne yani ilhan selçuk imtiyaz sahibi olduğu gazeteye bomba mı attırmış oluyor?

e ne demişler dervişin fikri ne ise zikri de o olurmuş. 6-7 eylülcülerin fahri avukatlığını yapa yapa fehmi koru'nun da geniş bir fantazi dünyası oluşmuş.