bugün

eeeyyy akapeliler

Şimdi size sorarım. Aranızda yalancı çok ama belki bir kaç delikanlı özü sözü doğru adam da vardır buralarda.

7 haziranda tek başına iktidarlığı kaybedince birden terör olayları patlak verdi. Bir sürü şehit verdik. Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Gelelim konuya. Akp başladı konuşmaya. Yok biz iktidar olsak bunlar olmayacaktı yok biz iktidar olalım şehitlerimiz bitecek her şey düzelecek falan filan. Şimdi görüyoruz ki ankara'nın merkezinde bile herifler elini kolunu sallayarak bomba patlatabiliyor. Doğu bölgelerdeki olayları söylemeye gerek yok. Şu an doğuda teröristlere yapılan muamele doğru ama orayı önceden bu hale getiren de yine bu iktidar. E hani noldu ne değişti? Bir tane delikanlı çıkıp özeleştri yapıp kabullenemiyor. Çünkü bunlar fanatik partici olmuş. iyi kötü farketmez hep akp'yi savunurlar. Oy vermenin vebali de sizin üzerinizde bilmiyorum ne kadar önem veriyorsunuz kul hakkına.

Şimdi akp'li bir kişi delikanlı gibi çıkıp özeleştri yapsın alnından öperim hakkımı helal ederim. Hadi?

Not: chp'li ve mhp'li değilim. Teröristleri saymıyorum bile. Atatürk ilkelerini benimsemiş, namazında niyazında biriyim. Halkını gerçekten düşünen biri çıkana kadar oy kullanmayacağım.
© copyright 2005 - 2026