bugün

sözlük yazarlarının itirafları

bugün yine melankolik ve depresif günlerimden biri sözlük.
çok kararsızım ailemle bu durumumu canım sıkılınca kollarımı kestiğimi paylaşmak ve paylaşmamak arasında kalmış durumdayım. okula kayıt yaptırmak için son 3 günüm ve inan istemiyorum hiç. mutsuzluğa sürükleniyorum. üstelik benden gidip kayıt olmamı istiyolar. ödeme cart curt.
o kadar kararsızımki.
devam etmek istemediğim için yapamıycağımı biliyorum. isteyerek en iyi dersimin finaline bile girmedim ben. ve daha fazla boşuna para versinler okula istemiyorum. çünkü istemiyorum orda kalmakta okumakta.
her şeyi içine atan birisiyim. hiç bi zaman sorunlarımı paylaşmam. bu seferde öyle olsun istemiyorum. 2 haftadır kollarımı kestiğimi içime atmak istemiyorum artık.
bazende diyorum devam et nolucak 3 ay sabret oku.
ama kendime güvenim kalmadı şuan gerçekten psikolojik problemlerim var. yani gözümde büyütüyorum hemen panik yapıp endişeye kapılıyorum. ruh halim çok dengesiz. bigün çok mutluyum bigün intiharın eşiğindeyim. ve düzeltmeden ben hiç bişeyi başaramam ki. yapıcak dirayetim yok. bişeyleri düşünmekten kafayı yiyorum mesela. ve artık insanlara bunu açıklamaktan çok sıkıldım. bıktım hatta. ben çok rahat adamım boşuna moralim bozulmaz. biri bana kızdı diye, sevgilim benden ayrıldı diye param yok diye moralimi bozmam. sanırım bu gece etraflıca konuşucam annemle bu konuları. köprüden önce son çıkış çünkü bu biliyorum.
© copyright 2005 - 2026