bugün

galatasaray

şimdi galatasaray'ın kadrosu yetersiz abi diyen futbol yorumcularını tvde görünce karıya kıza siktiri çekme noktasına geliyorum. dağ evine git diyorum, hırkayı çek. siktiret düşünme. amını ızdırabını siktiklerim. hadi rakipler bu çöküşü önceden görüp gizlemek istediler diyelim. şimdi iş işten geçtikten sonra dalga geçer gibi diyolar ki kadro yetersiz, takım kötü. ya, bizim sikiklerimiz neredeydi bu güne kadar. ulan, ortasahada oyunu yönlendirecek bir adam yok bugün. selçuk bitmiş. tek ihtiyaç defansif ortasaha mı. ya, tolgay arslan ve mehmet ekici gibi iki büyük potansiyel türkiye'ye transfer yaptı. ebesi sikilesi scout'lar hiç mi izlemedi bu adamları. lan jem karacanın adı geçen takımda bu adamlar anılmaz mı. oğuzhanı, atibası, sosası olan takım gitti aldı tolgayı. keza mehmet ekici. trabzonun daha mı çok ihtiyacı vardı. 3 yıldır selçuğa alternatif arayan galatasaray tüm mesaiyi alper potağa harcayıp sonra işi gücü bıraktı mı. başkasının malına göz diker olduk bugün. erken davranıp bu adamları bitirmek çok mu zordu. lan bir de göz önündeler ya. belçikada, ukraynada falan değil adamlar. bundesligadan geliyorlar.

ya arkadaş, bi cenk tosun alınmaz mı şu takıma. güçlü, ayağı iyi, şutu var. yıllarca oynadı bu ligde. umutta bok mu vardı. tarık çamdal'ı bir kere statta izledim. bir kere ya. mustafa pektemeğin sikip attığı bir adam, eskişehirde o gün sövmeyen yoktu statta bu adama. bizim rızık hamiti, geberik hamiti savundu diye gitti galatasaray bu adamı aldı. ulan hadi futboldan anlamıyorsun. fizikten de mi anlamıyorsun, bilime mi küstün. adam ayakta durmakta zorlanan bi adam. onca eforu sırf dengede kalabilsin, düşmesin diye sarf eden bi adam. ki şener özbayraklı gibi bi deli fişek gözünün önünde sen git tarığa 4,5 milyon bayıl.

dün gece oyuna sonradan girip bizim defansı hayata küstüren kerim frei, bu takıma alınmadı. alınmama sebebi de "galatasaray seviyesinde olmamak".. bugün oyuna sokabileceğin bir sinan gümüşün bile yok kanat alternatifi olarak. var ama yok. yok demek ki, sokmuyo kimse adamı. ya, ala ala tarığı oyuna aldı ya hoca. öyle bir malzeme kalmış elde kala kala.

her türlü fiyaskoya rağmen sen üç kupa almışsın, şampiyonlar ligi geliri girmiş kasana. lan yabancı sınırı kalkmış. takımda yedek kanat oyuncusu yok ya. kanat yok. kanatta umut oynuyor. e, şimdi bu takım 3 kupalı takım, transfere ihtiyacım yok diyeni sikmez misin. yazın boş kaldıkça girip sözlüğe bunları yazdım. taraftar bu çöküşü aylar öncesinden gördü. götünü paraladı götünü. 90 dakika boyu kaleye bi şut çekmişiz, gol atmışız ama şut bile değil, ikincisini çekecek oluyoruz doksanıncı dakikada. bizim forvetimiz, umutumuz araya girip topu arkadaşının önünden alıyor. alıyor ki o geberik galatasaray kaleye ikinci bi şut daha atamasın. amına koyayım es kaza top kaleye girse 2-2 olacak. yenilmedik olacak ondan sonra. ya milyonların umudu galatasaray işte bu halde. o kadar düştük ki çaykur rize'den adam bakar oldum şu bizim takımda iş yapar lan vallaha yapar diye. allah bin belanızı versin. 150 milyon tl maaş bütçesi var şu 90 dakkada kaleye şut dahi atamayan takımın. sahayı cimboma dar eden, neredeyse iki kat daha alternatifli kadrosunun maliyeti 90 milyon tl değil. bazı orospu çocuklarına para değil ekmek bile vermeyeceksin bu takımda. yazıklar olsun.
© copyright 2005 - 2026