bugün

galatasaray

galatasaray'ın bu halde olmasında en büyük etken hamza hamzaoğlu'dur.

aldığı oyunculara bakın, bilal kısa, jem paul karacan.

carole ileriye dönük alındı peki neden telles kiralandı. insanlar tellesin değerini şimdi daha iyi anlıyorlardır.

senin sağ kanatta oynatacak oyuncun yok, fakat brumayı kiraya veriyorsun. bruma diyip geçmeyin, çocuk oyuna hız katıyordu, topu çok çabuk karşı sahaya taşıyabiliyordu. şuan senin topu rakip sahaya taşıyacak kaç tane oyuncun var?

bir de şu açıdan düşünün, yasin ilk geldiği zaman herkes bunu niye aldınız amrabat daha iyiydi demiyor muydu? olcan ilk geldiğinde kim beğeniyordu olcanı? ne değişti de yasin bu takımın vazgeçilmesi oldu? ne oldu da olcanı mecbur oynatmak zorunda kaldık? yasin denen adam zorla yalvar yakar takımda kalan bir oyuncu fakat şuan ki havalarına bakın sanki cristiano ronaldo.

abi senin ortasaha oyuncun yok dzemaili'nin maaşını ödeyerek kiraya veriyorsun, tamam dzemaili müthiş bir oyuncu değil ama bilal'le ve jem ile kıyaslandığı zaman da adamın kariyeri ortada.

yahu beğenmediğiniz pandev bile şans tanınsa oynardı. adam oynadığı zaman adama pas vermiyorlardı bu yerli çetesi. yemin ederim şuan pandev olsa bu takım çok daha başka olurdu.

ve son olarak semih'e gelirsek, yıllarca dedim ki "yahu bu adamı beğenmeyen bir tek ben miyim" ama şuan bakıyorum kimse beğenmiyor. çünkü semih cidden beğenilecek kaliteli bir topçu değil. markaj yeteneği yok, kafa toplarında hakim değil ve güçlü bir forvetin rüzgarından bile etkileniyor.

geçen yıl semih sakatken koray ile chedjou oynuyordu, valla o defans şuan ki defanstan daha iyiydi.

beğenmediğimiz ne kadar oyuncu varsa şuan vazgeçilmezimiz oldu. hakan balta, olcan, yasin, sabri, burak, umut, selçuk. artık bu adamlar olmadan yapamaz olduk.

tekrar başa dönecek olursak eğer, şuan ki galatasaray'ın bu hale gelmesinin en büyük sorumlusu hamza hamzaoğlu ve onun evlat sevgisidir. inanmıyorsanız kiraladığı ya da sattığı oyuncularla siz kendiniz bir kadro kurun ve dün beşiktaş maçının kadrosuyla kıyaslayın!
© copyright 2005 - 2026