bugün
- chp'nin hali ne olacak32
- el sıkıştığında ne hissediyorsun3
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- en sevdiğiniz müzik türü5
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak4
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek4
- bir gün onsuz kaç saattir sorunsalı4
- kayyum kemal8
- clydeless bonnie2
- insan olmaya çeyrek kala5
- bitik sözlük2
- gocu35
- her evde en az iki araba olması4
- sedat pekmez24
- diamond bosphoruss denen yazar22
- tai lung11
- 9 haziran 2026 kk'nın ayaklanma çağrısı ithamı7
- favori manifest kızınız4
- kalın bacaklı kadın çekiciliği5
- kuzen evliliği5
- zall buraya bak aslanım7
- doğu görevinde kürtlerin türklere yaptığı mobbing6
- yaz geldi askılı giyen hatunlar çoğaldı5
- ilgi manyağı olmak2
- ay pardon diyen erkek3
- suca suruklenen cocuk7
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- dirilse konserine gidilecek sanatçı4
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- kürtçülük yapan komünist5
- latte içen erkeğin vurdurduğu gerçeği5
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- maç izlemenin çok saçma olması5
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak22
- dilek imamoğlu ndan müdahaleye tepki2
- özgür özel'in yargı mensuplarına çete demesi2
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle65
- kemal kılıçdaroğlu18
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- başarılı sigara bırakma teknikleri4
- şimdiye çekilmiş en iyi dini film3
- düşük göz kapaklı gözler4
- cesur olmak3
- taze kekik4
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- sessiz insanların çok gözlem yapması5
- 9 haziran 2026 kılıçdaroğlu'nun ihraç açıklaması2
- beyazsemsiyeliyabanci48
bir ekşi sözlük yazarının yaptığı ironi içeren muhteşem tespit. ulan bu kadar güzel anlatılamazdı.
hdpyi barış meleği zanneden tüm sığırlar okusun da biraz feyz alsın.
--spoiler--
şimdiye kadar hiç kimsenin söylemediği ve söylememesi gereken, hele ki kesinlikle 'alışın bunlara' şeklinde devam etmemesi gereken söz.
ama bazen insanı bir düşünce almıyor değil şunu biri söylese ne olurdu diye.
mesela biri bir parti kursa ve 'ankara bombacısının heykelini dikeceğiz alışın bunlara' diyip 'ankara bombacısının emeğini iktidara taşıyacağız ' diye devam etse,
sonra bombacının yeğeninin, sırf o bombacının yeğeni olduğu için millet vekili olmasını sağlayıp o patlamada ölenlerin ailesinin ödediği vergilerle maaşını almasını sağlasa,
partiden başka biri çıkıp 'sırtımızı ankara bombacısına dayadık' dese
başka bir partilinin bombacıyı ankara götürdüğü, bir başkasının gıda ihtiyacını karşıladığı ortaya çıksa,
yine aynı partinin diğer üyeleri 'o bombayı sizle patlatmasını çok iyi biliriz' 'ankara bombacısı sizi tükürüğüyle boğar' gibi açıklamalar yapsa,
tüm bunlara rağmen aynı şahıslar, insanların gözünün içine baka baka 'biz barış istiyoruz' deseler,
nasıl tepkiler verilirdi diye merak ediyor işte insan.
kanla beslenen faşist damgası yer miydik acaba?
yok be,
insanlar o kadar körleşmiş olamaz bence. neverland bir ülkede bunun çok daha büyük bir versiyonunun yaşandığı söyleniyor ama ben inanmıyorum tabi ki.
edit; bazı yazarların ne yazdığımı okumadan entry girdiğini düşünüyorum. zira buradaki ironiyi anlamamak için insanın kendisini baya bi zorlaması gerekir.
peşin not; o bombacının allah belasını versin.
edit 2; bu ironiyi yaptığım için bana küfrediyorsun ama burada anlatılanların başka bir versiyonunu yıllardır gerçekten yapan insanları öve öve bitiremiyorsun, aslında ne kadar 'mükemmel olduklarını anlatmak için atmadığın takla kalmıyor? empati yapmak bu kadar mı zor?
bazıları da zamanı mıydı? demiş. bu entry ne zaman yazılsaydı 'tam zamanı' olurdu? yukarıdaki yazıda, patlamalarda ölenlerle dalga mı geçilmiş? iyi ki öldüler mi denilmiş? neden bu yazıyı anlamak bu kadar zor?
--spoiler--
https://eksisozluk.com/entry/55443469
hdpyi barış meleği zanneden tüm sığırlar okusun da biraz feyz alsın.
--spoiler--
şimdiye kadar hiç kimsenin söylemediği ve söylememesi gereken, hele ki kesinlikle 'alışın bunlara' şeklinde devam etmemesi gereken söz.
ama bazen insanı bir düşünce almıyor değil şunu biri söylese ne olurdu diye.
mesela biri bir parti kursa ve 'ankara bombacısının heykelini dikeceğiz alışın bunlara' diyip 'ankara bombacısının emeğini iktidara taşıyacağız ' diye devam etse,
sonra bombacının yeğeninin, sırf o bombacının yeğeni olduğu için millet vekili olmasını sağlayıp o patlamada ölenlerin ailesinin ödediği vergilerle maaşını almasını sağlasa,
partiden başka biri çıkıp 'sırtımızı ankara bombacısına dayadık' dese
başka bir partilinin bombacıyı ankara götürdüğü, bir başkasının gıda ihtiyacını karşıladığı ortaya çıksa,
yine aynı partinin diğer üyeleri 'o bombayı sizle patlatmasını çok iyi biliriz' 'ankara bombacısı sizi tükürüğüyle boğar' gibi açıklamalar yapsa,
tüm bunlara rağmen aynı şahıslar, insanların gözünün içine baka baka 'biz barış istiyoruz' deseler,
nasıl tepkiler verilirdi diye merak ediyor işte insan.
kanla beslenen faşist damgası yer miydik acaba?
yok be,
insanlar o kadar körleşmiş olamaz bence. neverland bir ülkede bunun çok daha büyük bir versiyonunun yaşandığı söyleniyor ama ben inanmıyorum tabi ki.
edit; bazı yazarların ne yazdığımı okumadan entry girdiğini düşünüyorum. zira buradaki ironiyi anlamamak için insanın kendisini baya bi zorlaması gerekir.
peşin not; o bombacının allah belasını versin.
edit 2; bu ironiyi yaptığım için bana küfrediyorsun ama burada anlatılanların başka bir versiyonunu yıllardır gerçekten yapan insanları öve öve bitiremiyorsun, aslında ne kadar 'mükemmel olduklarını anlatmak için atmadığın takla kalmıyor? empati yapmak bu kadar mı zor?
bazıları da zamanı mıydı? demiş. bu entry ne zaman yazılsaydı 'tam zamanı' olurdu? yukarıdaki yazıda, patlamalarda ölenlerle dalga mı geçilmiş? iyi ki öldüler mi denilmiş? neden bu yazıyı anlamak bu kadar zor?
--spoiler--
https://eksisozluk.com/entry/55443469
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar