galatasaray

abi fenerbahçe'ye bakıyorum adamların ortasahası zaten sağlam, defans desen sağlam. geriye ne kaldı? kanat ve forvet, eee adamlar bunları da aldılar bomba gibi bir takım olma yoluna girdiler. kaldı ki uyum sağlansın bomba bir takım oldular bile.

peki galatasaray ne yapmaya çalışıyor? tamam podolskiyi aldın sol kanata, eee sağ kanatta göbekli olcan'ı mı oynatacaksın yoksa oynasa da güven vermeyen yasin'i mi?

peki defans? abi chedjou neyse de şişirdiğimiz semih çok mu iyi? adam dünya kadar hata yapıyor markajda. sağ bek? sabri, maxi pereira'dan daha iyiymiş, ya neyin kafası bu?

ortasahada melo'nun gelip gelemeyeceği belli değil, selçuk desen ciddi anlamda yetersiz ve çelimsiz, ee jem karacan nedir? akşamdan beri bu adamı neden almış olabileceklerini düşünüp duruyorum ama gel gelelim bir anlam veremiyorum. dzemaili var bu adamdan daha iyi, beğenmesek de hamit var, bilal kısa var. sen bu adamlardan daha iyi bir adam alacağın yerde neden cem karacan aklım mantığım almıyor.

forvet olayına ise hiç girmiyorum zaten. burak'la, umutla nereye kadar? şöyle adam akıllı ayağında top tutan, vurdum gol olursa olur mantığıyla değil de aklıyla oynayan bir forvet lazım.

--------------------burak

podolski-----------sneijder------------???????

------------selçuk---------???????

telles------semih----------chedjou-----???????

işte buradan görüleceği üzere takımın sağ tarafının ne olacağı olduğu gibi muamma.

inşallah hamza hoca ne yaptığını biliyordur.
© copyright 2005 - 2026