bugün

ülkenin başına geçseniz ilk yapacağınız şey

1-)Tbmm yıkılır.
2-)Yönetim askeriyeye verilir.
3-)1938'den bu yana devlet kademelerinde yönetilicik yapmış , makam sahibi herkesin ve akrabalarının mal varlığına devlet eli ile el konulur.
4-)Şaibeli sınavlar tespit edilir , o sınavlara giren herkesin diplomaları iptal edilir.
5-)Anayasa tekrar derlenir.
6-)Terör ile mücadelede tekrar yürürlüğe sokulur , karakollardan asker çekilir , iş özel kuvvetler ve istihbarata bırakılır.
7-)Türban gibi giyim konuları açanlar içeri tıkılır. türbanda , mini etekte serbest bırakılır.
8-)Toplumun huzurunu bozan , iç karışıklık yaratmaya çalışan tüm sendika , kurum ve kuruluşların kafası ezilir.
9-)Vergiler düşürülür.
10)Madenler ve kaynaklar yabancıların elinden gerekirse zorla alınıp millileştirilir.
11-)israil ile ara düzeltilir.
12-)Eğitim sistemi tamamen değiştirilir , ezberi eğitim iptal edilip diploma puanı , yetenek ve beceri sınavları getirilir. mülakat esas alınır.
13-)Sağlık masrafları sigortadan çekilir , her vatandaş ücretsiz muayene olabilir.
14-)Doğuda petrol sondaj tesisleri kurulur.
15-)Çelik ve demir sanayi kurulur.
16-)Silah ve savaş sanayi kurulur.
17-)nabucco boru hattı yapılır , ücretin %35'i Türkiyeye istenir , anlaşılmaması halinde iptal edilir.
18-)Polis dışında yeni departman kurulur (fbi gibi) polis yetkisi düşürülür , yeni departmanın yetkisi oldukça arttırılır.
19-)işsizleri istihdam sağlanır , her vilayete silah , araç fabrikaları kurulur.
20-)türk devletleri ile olan ilişkiler arttırılır.
© copyright 2005 - 2026