bugün

beşiktaş

atiba ve sivok ile şu şartlarda sözleşme yenilemesi gerekir. sivok'un yanına yetenekli bir yarma bulurlarsa savunma sorunu bence çözülür. ama sağ ve sol bek şart. opare'den olmaz, herif iki maç göstermelik yırttı kendini sonrası yok. yabancılardan motta'da tam güven vermiyor, bazen çok iyiyken bazen sanki futbola yeni başlamış gibi. pedro franco da olabiliyorsa ya ön liberoya evrilmeli ya da talibi varsa gönderilmeli. milosevic'i hala bilmiyoruz.

yerlilerden uğur boral'ın zaten sözleşmesi bitiyor gidiyor. ismail köybaşı'nın elden çıkartılması lazım, tek ayaklı, hücum ve savunma tarafları zayıf ve çok sık sakatlanıyor, böyle sol bek olmaz takasla makasla yollanmalı. serdar kurtuluş'ta bir şekilde satılmalı. artık idare eden futbolculardan sıyrılmalıyız. kiralıklardan gökhan süzen de gönderilmeli. ömer şişmanoğlu'na bir şans daha verilmeli diye düşünüyorum. kiralık gençlerden öyle deli gibi bir patlama yok, hasan türk, sinan kurumuş ehh işte ama bir kaç yıl daha kiraya verilmeleri gerekir.

ersan adem gülüm, oğuzhan özyakup, olcay şahan, veli kavlak, mustafa pektemek ve tolga zengin bu sene ligin son çeyreğindeki performanslarıyla hayal kırıklığına uğrattılar. necip uysal ligin belli zamanlarında farklı bölgelerde performansı ve istikrarı belli olmayan bir futbolcu. bu futbolcuların kaderi bence yeni gelecek hocayla belli olur, şenol güneş ya da lucescu bunlardan en üst verimi alabilirler ya da işe yaramayanları ayıklayabilirler.

aslında bir sağ bek, bir sol bek, bir çok sağlam ön libero, bir çok sağlam stoper iyi bir hoca ile işimizi görür.

ayrıca iyi bir hoca ile sosa, gökhan töre, kerim frei ve demba ba'dan daha yüksek verim alınabilir.