bugün
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu6
- motorine 8 24 tl zam gelmesi9
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- devlet bahçeli6
- filenin sultanları yarı finalde5
- süper yapay zeka üretildi ve aramızda dolaşıyor3
- habire1221
- sarapci koala'nın radikalkemalist'e aktroll demesi3
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı9
- ellerim bos gonlum hos31
- uçan adam sabri'ye ne oldu4
- bir bela geliyor8
- suşiyi sadece kadınların çok sevmesi5
- halkın umudu kılıçdaroğlu3
- kedilerin ruh hastası olması4
- arif kocabıyık16
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- sarapci koala64
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var2
- lahmacun9
- seri katilin tarziyla cinayet isleyen dedektif3
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı5
- trakyalı yazarlar6
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- zeynep sude oktay2
- kolları façalı bir kıza aşık olmak2
- istanbul ve bütün türkiye ev kiraları ne olacak4
- boşnak olmak ister miydiniz5
- kaan sezyum7
- ay diyen erkek9
- endonezyalı kızlar2
- basmane tren garı7
- müdavimi olunan bir barın ölmesi2
- turiste dondurmayı 7 sterline satan esnaf2
- mazota zam geldi3
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- silvermist9
- kamos3
- duran adama ne oldu2
- tuzlu kahve dizisi10
- memduh bashgan4
- ismet gürbüz9
- seri eksiciyi tenhada yakalamak5
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- ben sizin anonim11
- sobadan kurtulmak5
- hayatında hiç deri ceket giymemiş kız3
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek4
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
nasıl bir toplum nasıl bir ülke olduk biz. işin siyasetini sosyolojisini geçtim de arkadaş, artık bu toplumun içinde yaşamak ziyadesiyle mide ve cesaret isteyen bir fiil olmuş. üniversite öğrencisi tecavüze uğrayıp yakılır, trafikte bir küçük selektör yapan bıçaklanır, sokakta kartopu oynuyorsan vay haline, ergenlik çağındaki kızları da sokak ortasında kavga eder. gerçi kavga yanlış bir kelime, karşılık vermemiş birisi.
hepsini geçtim de kardeşim, içimi en çok parçalayan şey bu insanlık dışı olayların kameraya çekilmesi. bu nasıl bir vicdanın tezahürüdür? hele ki çocuk aklından böylesi aşağılayıcı bir şeyi kaydetmek nasıl çıkabilir? hele de bir kız çocuğundan. ya ben hala hatırlıyorum küçükken bana sataşan bir çocuğu altıma almıştım da vuramamıştım annesi üzülür, arkadaşları alay eder diye. bu devrin yaşlıları sanırım saygı gören son yaşlılar olacaklar. sanmıyorum burada yazanlar ihtiyarlıklarında otobüslerde kendilerine yer veren gençlerle karşılaşsınlar. bunlar bastonumuzu götümüze sokarlar. bu toplumda yaşlanmaktan korkuyorum.
hepsini geçtim de kardeşim, içimi en çok parçalayan şey bu insanlık dışı olayların kameraya çekilmesi. bu nasıl bir vicdanın tezahürüdür? hele ki çocuk aklından böylesi aşağılayıcı bir şeyi kaydetmek nasıl çıkabilir? hele de bir kız çocuğundan. ya ben hala hatırlıyorum küçükken bana sataşan bir çocuğu altıma almıştım da vuramamıştım annesi üzülür, arkadaşları alay eder diye. bu devrin yaşlıları sanırım saygı gören son yaşlılar olacaklar. sanmıyorum burada yazanlar ihtiyarlıklarında otobüslerde kendilerine yer veren gençlerle karşılaşsınlar. bunlar bastonumuzu götümüze sokarlar. bu toplumda yaşlanmaktan korkuyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar