bugün
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- sözlük whatsapp grupları12
- mükemmeliyete inanıyor musunuz6
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- özbek kadınlar11
- friedrich hegel la bi cay icek10
- yarın kpssye girecek yazarlar15
- kahve büyüsü2
- deccal internetten çıkacak9
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı5
- asgari ücretle geçinebilmek7
- internetle yapay zeka kabala büyüsüyle yaratıldı4
- uludağ itiraf8
- ellerim bos gonlum hos29
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- epitaph2
- şarapçının mal varlığı8
- sarapci koala53
- dayatılmış güzellik algısı7
- kıyamet için tarih ver4
- fenerbahçe13
- slender the arrival de kurt adam olmak3
- schalke 042
- burçlara inanan erkek4
- kpss 20265
- gocu52
- civcivler osurur mu5
- birader bey baydır4
- sevgili2
- sarı torba12
- başka türlü bir şey2
- yeni bir din kurmak5
- 0 0 7 ağabey3
- deniz gül7
- ismet gürbüz7
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- rus kadınla evlenir misiniz4
- anın görüntüsü24
- sıcak havaların sona ermesi5
- ağaç sulamak2
- dün gece ne oldu17
- sözlük kavgası2
- terörsüz türkiye sürecine karşı çıkanlar3
- dünyaya orman denir2
- kaçak saray2
- enayimiknatisii36
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi5
izlediğim en güzel dizi olmakla beraber, izlediğim en iyi dizi diye de eleştirmeyeceğim anlamına gelmez.
--spoiler--
3.sezonu komple baştan çekmesi gereken dizi, 2. sezon bombalarından sonra, 3.sezon o kadar silik geldi ki bana 4. sezonda nasıl bir af dileyecekler bilemiyorum. Düğün dernek işlerine bu kadar girmelerine gerek var mıydı? ayrıca maria'da da bir pislik olduğu çok belliydi, diziye girişinden itibaren sevmemiştim ve izlerken bu kadın kesin bir bölümü piç edecek dedim ve 3x3'ü de o piç etti. 1 ve 2. sezonlar da daha çok cinayetleri akıl fikirle çözen adam 3. bölümde akıl fikir kalmadan çözdü. hele ki irelia lı bölüm olan 2x1 beni benden almıştı. o 90 60 90 şifresi filan çok iyiydi.irelia güzeldi, mesaj sesini değiştirmesi arada bir "ahh" diye çalmasını fikir bahabında ve yapılabilmesi bahabında çok iyi bulmuştum.
2x2'den olan tazı bölümü de güzeller arasındaydı 2.sezonun. 2x3 te moriaty ile zaten yüzgöz oldular.
diyeceğim o ki 3. sezonu komple sil baştan çekmeleri gerekiyor benim açımdan. 4. sezonun bomba üstüne bomba göndermesi gerekiyor akıllarımıza fikirlerimize. tv karşısında bizde zorlanalım isterim en azından. benim için efsane olan 2. sezonu sanırım hiç bir sezondan alamayacağım. Böyle tıkandıkları zaman moriartiyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyarlar mı diye düşünüyorum. zaten senede 3 bölüm çekiyorsunuz amk onda da konu eskikliği çekmeyiverin. kitabını hiç okumadım kitap okumayı da sevmem zaten, o yüzden konular kitaba göre mi gidiyor bilmiyorum.
--spoiler--
--spoiler--
3.sezonu komple baştan çekmesi gereken dizi, 2. sezon bombalarından sonra, 3.sezon o kadar silik geldi ki bana 4. sezonda nasıl bir af dileyecekler bilemiyorum. Düğün dernek işlerine bu kadar girmelerine gerek var mıydı? ayrıca maria'da da bir pislik olduğu çok belliydi, diziye girişinden itibaren sevmemiştim ve izlerken bu kadın kesin bir bölümü piç edecek dedim ve 3x3'ü de o piç etti. 1 ve 2. sezonlar da daha çok cinayetleri akıl fikirle çözen adam 3. bölümde akıl fikir kalmadan çözdü. hele ki irelia lı bölüm olan 2x1 beni benden almıştı. o 90 60 90 şifresi filan çok iyiydi.irelia güzeldi, mesaj sesini değiştirmesi arada bir "ahh" diye çalmasını fikir bahabında ve yapılabilmesi bahabında çok iyi bulmuştum.
2x2'den olan tazı bölümü de güzeller arasındaydı 2.sezonun. 2x3 te moriaty ile zaten yüzgöz oldular.
diyeceğim o ki 3. sezonu komple sil baştan çekmeleri gerekiyor benim açımdan. 4. sezonun bomba üstüne bomba göndermesi gerekiyor akıllarımıza fikirlerimize. tv karşısında bizde zorlanalım isterim en azından. benim için efsane olan 2. sezonu sanırım hiç bir sezondan alamayacağım. Böyle tıkandıkları zaman moriartiyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyarlar mı diye düşünüyorum. zaten senede 3 bölüm çekiyorsunuz amk onda da konu eskikliği çekmeyiverin. kitabını hiç okumadım kitap okumayı da sevmem zaten, o yüzden konular kitaba göre mi gidiyor bilmiyorum.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar