bugün
- adolf hitlerin adamın dibi olması8
- kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge9
- kürt devleti8
- gizemli sözlük yazarları5
- ctrlx istesin anında nikahı kıyarım8
- uludağ sözlük gazozu7
- puura10
- puura yetkili olsun kampanyası6
- en merak ettiğin ulu yazarı4
- velvet44
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması8
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan6
- 7 şişe eker çilekli kefir içmek7
- ben eskiden birinci nesildim6
- insan olmaya ceyrek kala9
- true yahudi mi10
- buzlu çorba4
- pompeii de eli sikinde taş olan adam5
- irfan can kahveci gerard lampard'a dönüşür mü4
- ayran aşı3
- lezbiyenler kız hakkımızı yiyorlar7
- bruder diamant2
- buzlu salata yapmak4
- habire1239
- aşık olmayı bırakmak2
- seri gizli artı oy veren meleğin yapay zeka olması4
- ukrayna rus savaşını dört yıl sürdüren batı dır3
- bisiklet sürmek3
- nick uzunluğu ile zeka arasındaki ters orantı6
- mastürbasyon yapmayı unutmayın10
- arkadaşlar bakar mısınız9
- yeni parti24
- bir yazarı çok merak etmek2
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- cumhuriyet halk partisi11
- sol frame'in sözlük içi başlıklarla dolması4
- eğer gerçekten mehdi varsa o da atatürk tür4
- bir yazara uzaktan aşık olmak5
- samsun yazısının önünde fotoğraf çektirmek3
- fake hesapların sahibi6
- ctrlx vs velvet4
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir7
- true nefreti6
- true vs yagmurcu12
- hz ömer'in şişmanlık uyarısı3
- bu başlıkta üstteki yazarı övüyoruz4
- bu koyden olsam ne olacak5
- hepinizi karim yapacam olum4
- velvet bu sevgi ve ilgi selinden memnun mu soruau4
- kız arkadaşa alınabilecek hediyeler9
1996 yılında ilkokula başladığım yıl, ayna grubu ilk albümünü çıkarmıştı. gurbette yorgun düştüm be ceylan şarkıları ile bir anda zirveye çıktılar. o zamanların prestijli ödülü olan kral tv ödüllerinde 5 yıl üstüste en iyi grup ödülünü aldılar. sayısız konser verdiler.
2002 yılından beri medyadan uzak bir çizgileri vardı. ama bu demek değilki para kazanmıyorlardı yada şarkı yapmıyorlardı. hala çok sık konser veren bir gruptur ayna. hatta geçmişte ben bu tempoya dayanamıyorum diyerek gruptan ayrılan elemanlar dahi oldu.
ben de aynanın en büyük hayranlarından biriyim. bir konser sonrası erhan la fotoğraf çektim diye bir hafta ağzım kulaklarımda gezmiştim. nickim de zaten bir ayna şarkısı.
şunu da söyleyeyim, bundan 2 yıl öncesine kadar da ak partiliydim. ama şu anda ak partiden nefret eden biriyim.
şimdi ak partiye yapılan seçim şarkısı bence grubun tamamının değil, erhan güleryüzün işi. can güney ve Bülent akbay gezi parkı olaylarında duruşunu gayet net gösterdiler. eskiden beri muhalif insanlardır zaten. ama çok popüler olmadıkları için bu bilinmeyebilir. erhan Güleryüz de eskiden beri muhafazakarlığı ile tanınır. yani siyasi duruş olarak zaten ak partiye uzak değildi. ve ben bu işi para için yaptığını sanmıyorum. çünkü paraya ihtiyacı yok. yılda en az 50 konser veren bir grup ayna. yani ben yaptığı şeyin kendi siyasi tercihi neticesinde karar verilen bir iş olduğunu düşünüyorum.
üstelik ülkemizde onur akın, candan Erçetin, edip Akbayram, bir zamanlar yavuz Bingöl vs bir sürü sanatçı muhalif siyasi kimliği ile biliniyor. iktidarda olmasalar bile chp nin de büyük bir kitlesi var. ama insanlar onları eleştirmiyor. aslında normal olan da bu zaten. yani her sanatçı siyasi tavrını açıklayabilir ve bu yönde çalışmalar yapabilir. bu çalışmalar o sanatçının sanatçı değerini değiştirmez bence. nasılki ben dhkp-c den nefret ediyorum ama grup yorum şarkılarını, bandistayı dinliyorsam. ülkücü olmadığım halde ali kınık ı dinliyorsam, chp li olmadığım halde onur akın dinliyorsam, aynaya da aynı gözle bakmaya devam edeceğim.
2002 yılından beri medyadan uzak bir çizgileri vardı. ama bu demek değilki para kazanmıyorlardı yada şarkı yapmıyorlardı. hala çok sık konser veren bir gruptur ayna. hatta geçmişte ben bu tempoya dayanamıyorum diyerek gruptan ayrılan elemanlar dahi oldu.
ben de aynanın en büyük hayranlarından biriyim. bir konser sonrası erhan la fotoğraf çektim diye bir hafta ağzım kulaklarımda gezmiştim. nickim de zaten bir ayna şarkısı.
şunu da söyleyeyim, bundan 2 yıl öncesine kadar da ak partiliydim. ama şu anda ak partiden nefret eden biriyim.
şimdi ak partiye yapılan seçim şarkısı bence grubun tamamının değil, erhan güleryüzün işi. can güney ve Bülent akbay gezi parkı olaylarında duruşunu gayet net gösterdiler. eskiden beri muhalif insanlardır zaten. ama çok popüler olmadıkları için bu bilinmeyebilir. erhan Güleryüz de eskiden beri muhafazakarlığı ile tanınır. yani siyasi duruş olarak zaten ak partiye uzak değildi. ve ben bu işi para için yaptığını sanmıyorum. çünkü paraya ihtiyacı yok. yılda en az 50 konser veren bir grup ayna. yani ben yaptığı şeyin kendi siyasi tercihi neticesinde karar verilen bir iş olduğunu düşünüyorum.
üstelik ülkemizde onur akın, candan Erçetin, edip Akbayram, bir zamanlar yavuz Bingöl vs bir sürü sanatçı muhalif siyasi kimliği ile biliniyor. iktidarda olmasalar bile chp nin de büyük bir kitlesi var. ama insanlar onları eleştirmiyor. aslında normal olan da bu zaten. yani her sanatçı siyasi tavrını açıklayabilir ve bu yönde çalışmalar yapabilir. bu çalışmalar o sanatçının sanatçı değerini değiştirmez bence. nasılki ben dhkp-c den nefret ediyorum ama grup yorum şarkılarını, bandistayı dinliyorsam. ülkücü olmadığım halde ali kınık ı dinliyorsam, chp li olmadığım halde onur akın dinliyorsam, aynaya da aynı gözle bakmaya devam edeceğim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar