bugün
- put5
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- ben ahbap derneğine güveniyorum8
- izmirli kızlar8
- çocukların şımarık olması5
- velvet hanım günaydın6
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- kabak yemeği vs hamburger13
- türk kızlarının sekste başarısız olması3
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- erdoğan ın dünya lideri olması6
- doktor bey vizitte4
- norveç futbolu5
- ideal erkek boyunun 1 84 olması6
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- en büyük korkunuz7
- yazarların lahmacun yeme rekorları4
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- 186 boyundaki erkek19
- truevesti2
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- orduspor çocukları3
- fatma soydaş6
- ahmet sezer bey11
- gemici çakmağı3
- velvet48
- genç işsizlik2
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- sabahın 6 sında uyanmak4
- ilk buluşmaya smokin ile gitmek2
- doların düşmesi4
- sözlük yönetimine bir teşekkür3
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- bana kezban dediler5
- ekonomi3
- solculuğun bir virüs olması2
- bursalı erkekler9
- google'ın üç yeni yapay zeka modeli2
- alevi erkek8
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- dem parti7
- 32 yaşına girmek12
- nervionun merak ettiği yazar19
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- erzincanlı erkekler6
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
harkulade bir film. cem yılmaz'ın 2. hokkabaz'ı olmuş pek yakında. yer yer hüzünlendiren, yer yer eskilere götüren, haliyle de yer yer güldüren, hatta kopartan bir film.
--spoiler--
göndermelere bayıldım ben öncelikle.
hababam sınıfı hafize ana'nın zili, davaro'daki mikser, gülyabani, baytekin...hakikaten lan baytekin'i nereden akıl ettiniz?(burada muhtemel ki sunay akın devreye girmiştir)
hele hele o eşkiya filminin final sahnesi, filmlerde yer alan isimsiz kahramanlara göndermeler(1. polis, 2.polis, 3. polis) daha ne olsun.
sırasıyla saygı duruşunda bulunulan filmler;
-eşkiya
-hababam sınıfı,
-davaro,
-her şey çok güzel olacak,
-süt kardeşler.
tabi bunlar alelade seçimler değil.
özellikle mazhar alanson ve nurgül yeşilçay'lı sahnede mazhar alanson'un;
"saçmalama altan..." repliği, bizi yıllar öncesine, cem yılmaz'ın ilk dönemlerine götürdü ki, cem'in de yapmak istediği zaten buydu, burada "bakın ben nereden nereye geldim" mesajını iyi verdi cem yılmaz.
bir babanın yuvasını kurtarmak için çırpınışları, kadınların bazen burnunun ucundaki değeri farketmeyişini çok güzel işlemiş cem.
film içindeki film, yani "şahikalar" biraz daha fazla yer bulabilirdi bence.
ayrıca filmde en çok eleştirilen şey "ürün yerleştirme" olayı. pepsi co ürünleri pek çok sahnede yerleştirilirken, turkcell bir sahnede ama çok can alıcı bir noktada yerleştirilmiş. gayet normal, sonuçta o sette yanan elektrikten tutun da içilen "latte"(!)ye kadar her şey masraf.
bir de küfür olayı var çok eleştiri alan.
ulan küfür hayatımızın bir gerçeği değil mi sanki? bu küfür olayını eleştirenler sanırsın ki gerçek hayatta birer salon beyefendisi/hanımefendisi kıvamında yaşıyorlar. hasiktirsinler amk.
ha, bir de unutmadan;
"kim siker lan çağlar çorumlu'yu..."
--spoiler--
sözün özü güzel film efendim. gidiniz ve izleyiniz. muhtemelen imdb puanı 8.5 ve üzeri olacaktır.
teşekkürler cem yılmaz...
--spoiler--
göndermelere bayıldım ben öncelikle.
hababam sınıfı hafize ana'nın zili, davaro'daki mikser, gülyabani, baytekin...hakikaten lan baytekin'i nereden akıl ettiniz?(burada muhtemel ki sunay akın devreye girmiştir)
hele hele o eşkiya filminin final sahnesi, filmlerde yer alan isimsiz kahramanlara göndermeler(1. polis, 2.polis, 3. polis) daha ne olsun.
sırasıyla saygı duruşunda bulunulan filmler;
-eşkiya
-hababam sınıfı,
-davaro,
-her şey çok güzel olacak,
-süt kardeşler.
tabi bunlar alelade seçimler değil.
özellikle mazhar alanson ve nurgül yeşilçay'lı sahnede mazhar alanson'un;
"saçmalama altan..." repliği, bizi yıllar öncesine, cem yılmaz'ın ilk dönemlerine götürdü ki, cem'in de yapmak istediği zaten buydu, burada "bakın ben nereden nereye geldim" mesajını iyi verdi cem yılmaz.
bir babanın yuvasını kurtarmak için çırpınışları, kadınların bazen burnunun ucundaki değeri farketmeyişini çok güzel işlemiş cem.
film içindeki film, yani "şahikalar" biraz daha fazla yer bulabilirdi bence.
ayrıca filmde en çok eleştirilen şey "ürün yerleştirme" olayı. pepsi co ürünleri pek çok sahnede yerleştirilirken, turkcell bir sahnede ama çok can alıcı bir noktada yerleştirilmiş. gayet normal, sonuçta o sette yanan elektrikten tutun da içilen "latte"(!)ye kadar her şey masraf.
bir de küfür olayı var çok eleştiri alan.
ulan küfür hayatımızın bir gerçeği değil mi sanki? bu küfür olayını eleştirenler sanırsın ki gerçek hayatta birer salon beyefendisi/hanımefendisi kıvamında yaşıyorlar. hasiktirsinler amk.
ha, bir de unutmadan;
"kim siker lan çağlar çorumlu'yu..."
--spoiler--
sözün özü güzel film efendim. gidiniz ve izleyiniz. muhtemelen imdb puanı 8.5 ve üzeri olacaktır.
teşekkürler cem yılmaz...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar