bugün

ak yargı

---- alıntı ----
Adana'da yasa dışı telefon dinleme iddialarıyla ilgili bazı polisler gözaltına alındı, 6'sı tutuklandı. Tutuklama kararını veren nöbetçi Adana 3. Sulh Ceza Mahkemesi hâkimi ibrahim Sağır, Facebook'unda şöyle yazmış: "Seni seviyoruz R.T. Erdoğan. Çünkü seni sevmeyenler bu milleti hiç sevmediği için. Çünkü Siyonist israil ve işbirlikçileri seni sevmediği için. Çünkü tüm dünya mazlumları ve Müslümanlar'ı seni sevdiği için. Çünkü sen bizden, milletinden biri olduğun için. Allah seni korusun ve hep muzaffer eylesin. Bizim için. Amin."

Bu kadar değil. Başka tespitleri de var ibrahim Sağır'ın:

*"Kılıçdaroğlu'nun ya da Bahçeli'nin yerinde olsaydım, bu konuşmayı duyar duymaz partim de dahil her şeyimle, AK Parti'ye değil, bizzat Tayyip Erdoğan'a iltihak ederdim!.."

* "Bugün bir genç yanıma geldi. Bir dilekçe uzattı. Bu ne dedim. ismimi değiştirmek istiyorum dedi. ismine baktım, Fethullah yazıyor. Niçin değiştireceksin, güzel isim dedim. Genç, 'Efendim ben o hainin ismiyle anılmak istemiyorum' dedi. Biraz daldım... Önce üzüldüm... Sonra gencin duyarlılığına hayran kaldım. Yazık ettin be Fethullah..."

* "Arkadaşlar hayırdır inşallah. Dün gece bir rüya gördüm: Yecüciler ve mecüciler millete musallat olmuş. Meğer yecüciler abiler, mecüciler ise ablalarmış... Deccal kimmiş biliyor musunuz? Onu da siz tahmin edin!!!"

* "Evet arkadaşlar, bugünün kazananı yüce Türk milleti. Kaybedeni, israil, Neocon ve içerideki işbirlikçileri..."
***
RIZA SARRAF VE BAKAN ÇOCUKLARINA TAHLiYE KARARI VEREN HAKiM

"Paralel devlete" bir operasyon yapılıyor ve ne tesadüf tutuklama kararını nöbetçi hâkim ibrahim Sağır veriyor. HSYK'yı Adalet Bakanı'na bağladıktan sonra, işte ortaya çıkan tablo. Unutmadan hatırlatayım: Rıza Sarraf ve Zafer Çağlayan ile Muammer Güler'in çocuklarını serbest bırakan hâkim islam Çiçek de, Facebook sayfasında Başbakan Erdoğan için açılan "Allah UZUN ömür versin UZUN adam" sayfasını beğendiğini belirtmişti.
---- alıntı ----
http://www.haberartibir.c...rani-hakimler-h11774.html

şimdi armudun biri çıkar "hakim kişisel görüşünü açıklamış ne var bunda der"
akp'nin lehine oldukça yargı bağımsızlığı sikilmiş ne var bunda!