bugün

mansur yavaş

partisinden kimsenin sesi cikmiyor bu adam disinda, halbuki secim gecesi chp den pespese aciklamalar geliyordu. ne olduda birden sessizlige gomuldu chp, peki bu adam hala neyin pesinde.
chp yetkilileride anladi ankarada kaybettiklerini ama mansur hala kazandigini iddia ediyor. genel merkezin kendisine nanci kalmadiki kimse destek vermiyor. bir rezaleti daha kaldiramazlar cunki. hatirlayin daha sandiklarin cok az bir bolumu acilmisken %50 yi gectik diye iddiada bulunmustu mansur, arkasindan chp yetkilileri ona guvenerek onu destekleyici aciklamalar yaptilar peki sonuc ne oldu? suan kendi kaderine terkedilmis bir mansur yavas var, arkasina bir ruzgar aldi, herzamanki argumanlarini, arkasindan hicbir dayanak yokken hile yapildi deniyor.
peki o oylar sayilirken orda degilmiydiniz?, elinizde tutanaklar yokmu? gercek oy oranlari nedir madem dogrusu var elinizde? aciklayin bu rakamlar yanlis, dogru rakamlar bizde, diyebilin. ama yok varsa yoksa hile var, saibe var ama ortada somut bisey yok. hile var demekle olmuyor, ispatlayin bunlari. herzamanki chp ve herzamanki camur at izi kalsin politikasi.