bugün

far cry 3

Karakterler çok başarılı. Hareketleri çok orijinal, kendine özgü.

Takedown sahneleri özellikle skilleri açarsanız harika.

Adamımızın koluna mermi girince çıkarışına aldanmayın. Bi de araba sürerken mermiyi ağzıyla çıkarıp çekirdek çitler gibi tükürmesi var ki sorma gitsin.

işin en zevkli kısmı duygusuzca sağa sola güzelim çimenlere alev püskürten heavy'i bıçaklamak. Bir diğeri ise psikopat gibi molotof atan şerefsizi öldürmek. Ama kafadan vurmaya gayet etmek lazım. Vurunca yanıyo ama efendi gibi ölmek yerine üstünüze koşuyor. Katışıksız orospu çocuğu.

Sivil halka zulmeden kırmızılı teröristleri öldürmek de gayet güzel oluyor ama oyundaki o sivilleri çok masum sanmayın. Çok kez rastladım o mavili, gözleri çekik kadıncağızı döverlerken. Vahşiler.

Siz dağda bayırda psikopatlarla, hayvanlarla uğraşırken denis'in kampındaysa karnaval var. Sırf medeniyeti özlediğimden arada gidiyordum ama o cicili manitalar yüz vermiyor. Yeri geldi ormandaki vahşi kaplanla bile anlaştım ama ne kadar etrafında dolaşsam da manitalarla iş pişiremiyosunuz. ibne denis. Anca welcome the jungle der. Veriyo gazı yolluyo kolyesini s.ktiğim.

Velhasılkelam güzel oyun, eğlenceli oyun.