bugün
- karşı cinsteki en itici özellik8
- sahibinin sesi ile okunan cümleler7
- ben geldim naneler13
- karması eksi olan yazarların adam gibi adam olması8
- en lezzetli balık7
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum10
- online listesindeki sıralama mantığı9
- başta hak verilen sonradan eksilenen yazılar6
- sorunlarını sevişerek çözen çiftler3
- tevrat geleceği dogru tahmin etti5
- online listesi neden kaldırıldı10
- yeni biriyle nerede tanışılır5
- ismet kalk çay koy kanka3
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız3
- karması 4000'in altında olan yazarlar4
- b c d y z i4
- how'i met your mother marshall4
- her iki kelimesinden biri ben olan insan2
- ilk buluşmada cırcır olmuşum'ya diyen kezo3
- ağlamamak için kendini zor tutmak2
- mansur yavaş14
- size takılan lakaplar4
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat9
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği7
- samsung2
- inci sözlük8
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın4
- hakan 23cm mağduriyeti3
- game of thrones taki kerhaneci21
- harvey specter2
- sözlük yazarları neci vibe veriyor3
- karton toplarken cin musallat olması5
- yulyya2
- dolapdere2
- arkadaşlar5
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- gocu33
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- garip bir rüya gördüm4
- nick vermeden bir yazara seslen6
- haseki hera sultan lar ölmez2
- inci sözlükte kadın yazar olmak2
- queen ravenna'nın evine fare salmak3
- siz araba kapısını açmadan arabaya binmeyen kız3
- en son neye çok üzüldünüz12
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- tinder'ın eşleştirme algoritması3
- insanların sizden uzak durması7
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin2
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
bizi düdüklemek için kırk takla atan mahalle bakkalı! 5 şubat 2013 tarihinde kaybettiğim faturalı hattım için kısıtlama talebinde bulundum. artık kullanmamayı düşündüğüm için de aynı zamanda iptal de ettireyim dedim. hat iptali için vodafone cep merkezlerinden birisine gitmem gerektiği söylendi müşteri hizmetlerinden. ben de iki gün sonra en yakındaki cep merkezine gidip gerekli evrakları imzaladım ve hattım iptal olacak diye çıktım. bu arada yeni fatura dönemine girildiği için bir fatura daha geleceği söylendi ve kullanmadığım bir hat için 64 lira daha ödemeyi mecburen kabul ettim.
üzerinden bir aydan fazla bir zaman geçti, benim hat birden aklıma düştü. çevirdim numarayı, kayıtta aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor. tekrar aradım, aynı mesaj. benim sigortalar attı. aradım müşteri hizmetlerini, çıtı pıtı bir hanım çıktı. ben sinirden gebermek üzereyim, kıza da bir şey de diyemiyorum. beni tekrar cep merkezine yönlendirdi. kalktım aynı cep merkezine gittim. dedim böyle böyle. adam baktı sisteme, 17 şubatta hattınızdaki kısıtlama kaldırılmış dedi. benim başımdan kaynar sular boca! tepem attı. nasıl olur beyefendi, ben öyle bir talepte de bulunmadım, öyle bir işlem de yapmadım. bizimle alakası yok, müşteri hizmetlerini arayacaksınız dedi gevrek gevrek. bir hışımla aradım müşteri hizmetlerini. allah'tan sapın birisi çıktı da rahat rahat konuşacağımı düşünüyordum ki işlerin o kadar da kolay olmayacağını anladım. anlattım durumu ilk çıkan sapa, işlemleri kontrol ediyorum derken hat düştü! daha önce hiç düşmeyen amk hattı pat diye düştü. benim sinirler zıp zıp zıpladı yine. tekrar aradım, bu sefer başka bir sap çıktı, aynı şeyleri ona da anlattım, amk hattı yine düştü! benim sinirler iyice gerildi. üçüncü defa aradım, bu sefer de sapların içinde en sap olması yetmiyormuş gibi gerizekalının önde bayrak tutan bir tanesi çıktı. aynı şeyleri üçüncü defa anlatıyor olmanın rahatlığıyla ben başladım anlatmaya ama nefes bile almıyorum. amk malı, hat sizin üstünüze mi, siz mi kullanıyorsunuz, kayıp durumunda hat sahibinin araması lazım deyince benim jeton düştü. gerizekalı mal, numarayı yanlış girmiş. ben içimde ne küfürler ediyorum o arada! nihayet numarayı doğru bir şekilde girdi amk malı! ben sil baştan tekrar anlattım. böyleyken böyle, ben hattımın iptal edildiğini sanıyordum ama hattım iptal edilmemiş, üstüne üstlük kısıtlaması da kaldırılmış. ben böyle bir talepte bulunmadığım halde hattın kısıtlaması nasıl kaldırılır diyorum, amk malı salak salak konuşuyor, soruma cevap bile veremiyor. bununla bir süre cebelleştikten sonra sinirlerim tavan yaptı ve "sizin yardımcı olmayacağınız ortada, daha yetkili birisiyle görüşmek istiyorum" diyerek bunların sorumlusuna aktarmasını istedim beni. iki mırın kırından sonra kabul etti tabi. ben yine hiç kimseye hiçbir şey anlatmamış gibi baştan aldım konuşmayı. iki defa hattın düştüğünü, üçüncü defada ancak başarılı bağlantı sağlayabildiğimi, müşteri memnuniyeti denen şeyin kendileri için ne anlam ifade ettiğini bir türlü çözemediğimi filan söyledim ağzına ağzına tıkadım laflarını. sesimin tonundan çekindiğinden olsa gerek gayet kibar bir şekilde alttan alarak konuşması vardı ki görülmeye değer. bir de müşteriye bahane uydurmaya çalışırken saçmalığın dibine vuran çalışanları bulmak için çok mu aradıklarını sorunca film iyice koptu. artık dalgaya alıyorum ben bunları. amk bir de dünya şirketi olacaklar.
bu sefer konuştuğum neyse ki diğerlerinden daha az sap çıktı da sistemden kaynaklanan bir hata olduğunu, hattın tekrar aktif hale neden geldiğini araştıracağını ve bana dönüş yapılacağını söyledi. bu arada yine de kurtarabilirim umuduyla hiç kullanmadığım halde itelemeye çalıştıkları faturayı da öder miyim acaba diye ağzımdan laf almaya çalışıyordu ki "hiç kullanmadığım bir hattın faturasını kitleme gayretindeyseniz hiç uğraşmayın, bana ayıracağınız vakti, iptal işlemini doğru düzgün yapmayan bayinize harcayın ve faturayı da onlardan tahsil edin" deyince artık cevap veremez oldu. hattın iptali için beni tekrar cep merkezine yönlendirdi. ikinci defa belgeleri imzaladım, müşteri hizmetlerinden dönüş yapılacak dediler.
dönüş oldu mu olmadı mı hatırlamıyorum ama 24 aralık günü kapı çaldı, baktım postacı. elinde de ödeme emri ilamı var. ulan dedim n'oluyoruz. bir baktım vodafone'dan. gene ne halt yemiş bu yavşaklar diye düşünürken bir baktım ki amk ipneleri benim hattı ta 2013 dördüncü ayında iptal etmişler. bu arada tabi iki tane daha fatura çıkarmışlar. annem de yanımda, küfür de edemiyorum amk yavşaklarına. normalde 120 tl olan fatura, icra masrafıyla, cartıyla curtuyla 290 tl'yi geçmiş. ben o sinirle aradım müşteri hizmetlerini, nedir durum dedim. iki saat konuştum, bununla ilgili gerekli inceleme yapılacak ve beş gün içerisinde size dönüş sağlanacak dedi kız. o arada icra müdürlüğüne gidip itirazımı da ettim tabi. amk yavşakları, bana bir de pul masrafı çıkardılar. aradan beş gün geçti, ne arayan var, ne soran. yine ben aradım amk. ulan dedim bir hafta oldu, hani beş gün içinde arıyordunuz. cevab veremedi tabi. inceleme yapılmış ve haklı olduğum anlaşılmış. bununla ilgili olarak da genel müdürlüğe dilekçe yazıp faks çekmem lazımmış. ta amk sizin! faksımı da çektim geçen günlerde. az evvel de itirazımın sonucu öğrenmek üzere müşteri hizmetlerini aradım. daha sonuçlanmamış tabi. ne zaman sonuçlanır diyorum, 75 saat ile 15 gün arasında değişir diyor. amk, yapılan itirazların haddi hesabı yok galiba, 15 gün süreyi boşuna vermiyorlar demek ki.
siz siz olun, iptal ettirdiğinizi sandığınız vodafone hattı varsa, en az üç defa kontrol edin. aksi halde bu amk yasal işlem başlatıp adresinize icra takibi başlatıldığına dair aptal bir ödeme emri gönderebilir.
üzerinden bir aydan fazla bir zaman geçti, benim hat birden aklıma düştü. çevirdim numarayı, kayıtta aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor. tekrar aradım, aynı mesaj. benim sigortalar attı. aradım müşteri hizmetlerini, çıtı pıtı bir hanım çıktı. ben sinirden gebermek üzereyim, kıza da bir şey de diyemiyorum. beni tekrar cep merkezine yönlendirdi. kalktım aynı cep merkezine gittim. dedim böyle böyle. adam baktı sisteme, 17 şubatta hattınızdaki kısıtlama kaldırılmış dedi. benim başımdan kaynar sular boca! tepem attı. nasıl olur beyefendi, ben öyle bir talepte de bulunmadım, öyle bir işlem de yapmadım. bizimle alakası yok, müşteri hizmetlerini arayacaksınız dedi gevrek gevrek. bir hışımla aradım müşteri hizmetlerini. allah'tan sapın birisi çıktı da rahat rahat konuşacağımı düşünüyordum ki işlerin o kadar da kolay olmayacağını anladım. anlattım durumu ilk çıkan sapa, işlemleri kontrol ediyorum derken hat düştü! daha önce hiç düşmeyen amk hattı pat diye düştü. benim sinirler zıp zıp zıpladı yine. tekrar aradım, bu sefer başka bir sap çıktı, aynı şeyleri ona da anlattım, amk hattı yine düştü! benim sinirler iyice gerildi. üçüncü defa aradım, bu sefer de sapların içinde en sap olması yetmiyormuş gibi gerizekalının önde bayrak tutan bir tanesi çıktı. aynı şeyleri üçüncü defa anlatıyor olmanın rahatlığıyla ben başladım anlatmaya ama nefes bile almıyorum. amk malı, hat sizin üstünüze mi, siz mi kullanıyorsunuz, kayıp durumunda hat sahibinin araması lazım deyince benim jeton düştü. gerizekalı mal, numarayı yanlış girmiş. ben içimde ne küfürler ediyorum o arada! nihayet numarayı doğru bir şekilde girdi amk malı! ben sil baştan tekrar anlattım. böyleyken böyle, ben hattımın iptal edildiğini sanıyordum ama hattım iptal edilmemiş, üstüne üstlük kısıtlaması da kaldırılmış. ben böyle bir talepte bulunmadığım halde hattın kısıtlaması nasıl kaldırılır diyorum, amk malı salak salak konuşuyor, soruma cevap bile veremiyor. bununla bir süre cebelleştikten sonra sinirlerim tavan yaptı ve "sizin yardımcı olmayacağınız ortada, daha yetkili birisiyle görüşmek istiyorum" diyerek bunların sorumlusuna aktarmasını istedim beni. iki mırın kırından sonra kabul etti tabi. ben yine hiç kimseye hiçbir şey anlatmamış gibi baştan aldım konuşmayı. iki defa hattın düştüğünü, üçüncü defada ancak başarılı bağlantı sağlayabildiğimi, müşteri memnuniyeti denen şeyin kendileri için ne anlam ifade ettiğini bir türlü çözemediğimi filan söyledim ağzına ağzına tıkadım laflarını. sesimin tonundan çekindiğinden olsa gerek gayet kibar bir şekilde alttan alarak konuşması vardı ki görülmeye değer. bir de müşteriye bahane uydurmaya çalışırken saçmalığın dibine vuran çalışanları bulmak için çok mu aradıklarını sorunca film iyice koptu. artık dalgaya alıyorum ben bunları. amk bir de dünya şirketi olacaklar.
bu sefer konuştuğum neyse ki diğerlerinden daha az sap çıktı da sistemden kaynaklanan bir hata olduğunu, hattın tekrar aktif hale neden geldiğini araştıracağını ve bana dönüş yapılacağını söyledi. bu arada yine de kurtarabilirim umuduyla hiç kullanmadığım halde itelemeye çalıştıkları faturayı da öder miyim acaba diye ağzımdan laf almaya çalışıyordu ki "hiç kullanmadığım bir hattın faturasını kitleme gayretindeyseniz hiç uğraşmayın, bana ayıracağınız vakti, iptal işlemini doğru düzgün yapmayan bayinize harcayın ve faturayı da onlardan tahsil edin" deyince artık cevap veremez oldu. hattın iptali için beni tekrar cep merkezine yönlendirdi. ikinci defa belgeleri imzaladım, müşteri hizmetlerinden dönüş yapılacak dediler.
dönüş oldu mu olmadı mı hatırlamıyorum ama 24 aralık günü kapı çaldı, baktım postacı. elinde de ödeme emri ilamı var. ulan dedim n'oluyoruz. bir baktım vodafone'dan. gene ne halt yemiş bu yavşaklar diye düşünürken bir baktım ki amk ipneleri benim hattı ta 2013 dördüncü ayında iptal etmişler. bu arada tabi iki tane daha fatura çıkarmışlar. annem de yanımda, küfür de edemiyorum amk yavşaklarına. normalde 120 tl olan fatura, icra masrafıyla, cartıyla curtuyla 290 tl'yi geçmiş. ben o sinirle aradım müşteri hizmetlerini, nedir durum dedim. iki saat konuştum, bununla ilgili gerekli inceleme yapılacak ve beş gün içerisinde size dönüş sağlanacak dedi kız. o arada icra müdürlüğüne gidip itirazımı da ettim tabi. amk yavşakları, bana bir de pul masrafı çıkardılar. aradan beş gün geçti, ne arayan var, ne soran. yine ben aradım amk. ulan dedim bir hafta oldu, hani beş gün içinde arıyordunuz. cevab veremedi tabi. inceleme yapılmış ve haklı olduğum anlaşılmış. bununla ilgili olarak da genel müdürlüğe dilekçe yazıp faks çekmem lazımmış. ta amk sizin! faksımı da çektim geçen günlerde. az evvel de itirazımın sonucu öğrenmek üzere müşteri hizmetlerini aradım. daha sonuçlanmamış tabi. ne zaman sonuçlanır diyorum, 75 saat ile 15 gün arasında değişir diyor. amk, yapılan itirazların haddi hesabı yok galiba, 15 gün süreyi boşuna vermiyorlar demek ki.
siz siz olun, iptal ettirdiğinizi sandığınız vodafone hattı varsa, en az üç defa kontrol edin. aksi halde bu amk yasal işlem başlatıp adresinize icra takibi başlatıldığına dair aptal bir ödeme emri gönderebilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar