bugün

rock n coke

herkes yazmış ben de söyleyeyim, bu rock n coke denilen hadisede istisnasız her yıl yağmur yağar. hani kurban bayramında hayvanların kanı temizlensin diye cenab-ı allah başımıza bereket yağdırır ya, onun gibi birşey. herhalde prezervatif taşımayanlar için düşünülmüş.
bu festivale katılacak arkadaşlara önerim, kesinlikle yanlarına prezervatif almalarıdır, zira delikanlı adamın cüzdanında mutlaka bulunması gerekir. bunun yanında, giyebileceğiniz en ucube kıyafetlerle gidiniz yoksa kendinizi toplumdan dışlanmış hisseder, kendi köşenize çekilirsiniz. burda karşılaşacağınız kızların %70'inin kulağına sekizlik beton çivisi çakılıdır, yine %80'i file çorap giyerler ama birisi mavi birisi pembe olmak üzere. bir çift ayakkabı giyen ise neredeyse yoktur. ayrıca makyajları berbattır, tamamına yakını da çirkin kızlardır. zaten metalci ve güzel kız birlikte olmaz, olamaz.
eğer tuvalete sık çıkanlardansanız, hemen biletinizi bir başkasına satın. tuvalet var ama nasıl söyleyeyim; otobüs tuvaleti gibi, işerken bir yandan başkalarının sidiğinin üzerinize damlamaması için ciddi efor sarfetmelisiniz. diğer yandan deliği tutturmak için türlü cambazlıklar yapmalısınız. benim tavsiyem, koyverin gitsin. hatta helanın kapısını bile kapatmayın, dışarıdan, 1 adım geriden rahat rahat işeyin gitsin. unutma sen bir isyankarsın.
yiyecek içecek konusunda sıkıntınız olmasın. burger king, mc donald's, pizza hut, kfc gibi mekanlar, isyankar devrimci metalciler için hazır kıta beklemektedir. gidin karnınızı bir güzel doyurun, sonra müziğin ritmine kapılın, isyan edin.
son olarak, mutlaka kelle olun ama uyarayım, çoğu ıslak takılmıyor. zaten sattıkları bira bir halta benzemez.