bugün

sony xperia s

yaklaşık 8 aydır kullandığım telefon. çok telefon değiştirmeyen, 11 senede 4. telefonunu değiştiren biri olarak (ki bunların hepsi telefon bozulmalarından gerçekleşti) telefon piyasasından pek anlamam.

ama sony xperia s gerçekten iyi. şarj problemi diğer telefonlar kadar, full kullanımda 1 gün anca dayanıyor. ama ben genellikle uygulamaları kapatmadığım için genellikle bir anda telefonda 15-20 uygulama açık olabiliyor, sonra toplu kapatıyorum. ona rağmen kasmıyor aga telefon.

açık hava çekimlerinde kalitesi tartışılmaz, kapalı alanda kamerası pek iyi değil kabul . ses sistemi mükemmel, benim gibi telefonu cebinde iken duymadığı için anne ve babamın 26 kez cevapsız aramasını duymayıp sonra ekranda görüp hasstr diyen biri, daha telefon çaldığında kaçırdığım olmadı aramayı.

kısacası, bazı eksileri olsa bile, çok çok iyi telefondur, tabi ki bir xperia z değil, ki aldığım zaman aralarında 600 tl lik bir fark vardı.

önemli not: iphone 4s i ile ortalıkta hava atan bir arkadaşım ver bir kurcalayım bakalım dediğinde, telefonu eline almış, performansını inceleyip fiyatını sorduğunda yüzü düşmüştü.kısacası iphone serilerinin alayına giydirir telefondur.