bugün

galatasaray

dünyaya entegre olmasını istemeyen, galatasaray'ı tapulu malları olarak algılayan bir azınlık tarafından öne çıkan her ismin kafasının kopartıldığı camia.

bu klik esasında 90 lardan sonra ortaya çıkmıştır. ondan önce kulüp yapısal olarak küçüktü zaten. ne zaman büyüme başladı hop önü kesildi. büyümeyi sağlayan aktörlerin de aynı şekilde. 'kişiler gelip geçici' zırvası da aşağı yukarı son 15-20 yılın safsatasıdır. kişiler yoksa kulüp de yoktur. ali sami yen bey olmasa ne olacaktı? galatasaray kendi kendine mi kurulacaktı?

madem kişilerin önemi yok neden milyon dolarlar harcanıyor her sene bu takıma? galatasaray lisesinden toplama bir takım kurulsun. başına da okulun beden hocası geçsin. taraftar hiç harcama yapmasın genel kurul bağışlarıyla dönsün göreyim ben o zaman kulübü.

galatasaray küçük olsun ama bizim istediğimiz gibi olsunculardan kurtulamadığı sürece daima hep 1 adım ileri 2 adım geri gitmeye mahkumdur. bu devrimi gerçekleştirecek kişi galatasaray'ın 2. kurucusu olarak da tarihe geçecektir...
© copyright 2005 - 2026