bugün

fatih terim

ünal aysal'ın hakkını yediğini düşündüğüm insan.

bilen bilir beşiktaşlıyım. ünal aysal'ın bilmediği ya da farkında olmadığı birşey var. beşiktaş ve fenerbahçe daha ziyade başkanlar üzerinden yürür, galatasaray ise teknik direktör. bakın son 20-30 hatta 50 yıl boyunca galatasaray başkanları değil teknik direktörleri daha çok bilinir. çünkü başkanlar çok çabuk değişir. 90'dan bu zamana kulüp başkanlarını sayın desek bir galatasaray taraftarına doğru düzgün saymayı bırak hatırlamaz bile isimlerini. ama teknik direktörlerini hatırlar. bu sebeple ki galatasara spor kulübü'nde fatih terim gibi bir teknik direktör her zaman benim diyen başkandan daha taşaklıdır.
fatih terim lan karamürsel sepeti mi zannettin!
siktiret kulüp düzeyindeki başarılarını milli takım düzeyinde elde ettiği başarıya yanaşabilen sadece şenol güneş ismini sayabilirsiniz. o da fatih terim eseri kadroyla.
uefa kupası, şampiyonlar ligi final grupları, şampiyonluklar, türkiye kupaları saymakla bitmez lan.

neye üzülüyorum biliyor musunuz?
bizimkiler beşiktaş olarak bu boku çok yedi. taraftar nezdinde değerli isimleri sktir çeker gibi gönderdiler kulüpten. taraftarla ara açacak cinsten oldu hemde bütün bunlar. şimdi yerinde buruk hüzünler var. tamam başarılıdır/başarısızdır bu sezon ayrı mevzu. ama bu adam kulübe mal olmuş, ilerleyen yıllardaki muhtemel başkanlardan birisi. edeb yahu, metin oktay'ın efendiliği hiç birinizde mi olmaz?
hiç mi birşey öğrenemediniz metin oktay'dan, hadi bizimkiler seba'dan hakkı baba'dan şeref bey'den öğrenememiş siz hiç mi öğrenemediniz be?

şu memlekette değeri layıkiyle yolcu edecek bir idareci de mi olmaz!